Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Λέοντες Αναρράχης - Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ 2-2

Ισόπαλη με 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση μεταξύ των Λεόντων και της ΑΕΚ που έγινε στο γήπεδο Εμπορίου, σε ένα παιχνίδι που και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε στον πάγκο της τον προπονητή της Ακαδημίας της Μάκη Μαλούτα καθώς ο Χάρης Βοριαζίδης παρακολουθεί τη σχολή προπονητών για το δίπλωμα UEFA A. Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, ....

προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές από αμυντικά λάθη. Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα η εικόνα του πρώτου μέρους έδειξε ότι εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα επικρατήσει της νεανικής ομάδας τωνΛεόντων. Αντίθετα όμως στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι κυμάνθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα ενώ ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Οι Λέοντεείχαν και δύο καλές φάσεις για να πάρουν το παιχνίδι.
Μόλις στο 3' η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 όταν ο Χρήστος Καραγεώργος, αφού άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Ζάμπακα, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 17' κόρνερ του Καραγεώργου και κεφαλιά του Ευαγγελόπουλου από πολύ κοντά πέρασε άουτ. Στο 26' οι Λέοντες ισοφάρισαν όταν ο Νεοφυτίδης έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και πλάσαρε τον Καρανάνο από πλάγια. Στο 30' μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Καλαϊτζόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ. Στο 31' η ΑΕΚ ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ από έμμεσο φάουλ που παίχτηκε με πάσα στον Καραγεώργο που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 36' ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ ως οφσαϊντ όταν ο Βάλλας με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Τρέσσο που με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 38' οι Λέοντες ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με ένα αναπάντεχο γκολ, με σουτ του Νεοφυτίδη από πολύ μακριά. Στο 41' μακρινό καλό σούτ του Βάλλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η απόδοση της ΑΕΚ έπεσε κατακόρυφα με τους κιτρινόμαυρους να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά. Αντίθετα οι Λέοντες είχαν δύο καλές στιγμές, πρώτα στο 75' με κεφαλιά-ψαράκι του Πολυχρονίδη που πέρασε λίγο άουτ κι έπειτα στο 84' όταν από βαθιά μπαλιά και ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΚ ο επερχόμενος Νεοφυτίδης μόνος του έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καρανάνος απέκρουσε σωτήρια σχεδόν εξ'επαφής. Λίγο νωρίτερα στο 80' ο Καραγεώργος είχε τη μοναδική καλή στιγμή της ΑΕΚ όταν μπήκε μόνος του από πλάγια αριστερά αλλά σούταρε στην κλειστή γωνία και ο Κώστας απέκρουσε σε κόρνερ. ΠOΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 36'ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 82'ΤΟΥ ΝΙΚΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΛΕΟΝΤΕΣ (Θεοδωρίδης): Κώστας, Σαλασίδης (73' Τσακαλίδης), Πολυχρονίδης, Πισκιλίδης, Ν. Βλάχος, Αλίεβ, Νεοφυτίδης, Τριανταφυλλίδης (83' Κωτσίδης), Παπουλίδης, Καλαϊτζόπουλος, Ν. Βλάχος.

Α.Ε.ΚOZANΗΣ (Μαλούτας): Καρανάνος, Γκάλιος, Ποσινακίδης (46' Χαϊντούτης), Νίκκου, Παλόγλου, Τρέσσος, Βάλλας, Γ. Ζάμπακας (68' Χιντ), Ευαγγελόπουλος (78' Σαλονικίδης),

Καραγεώργος,Τσολακίδης.

Διαιτητές: Λ. Τσιγγένης, Ιωαννίδης, Χονδροματίδης. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.