Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

dsc04469

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ατρόμητου έκοψε την πίτα του για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση έγινε στο πνευματικό κέντρο παρουσία προπονητών, παικτών, της διοίκησης αλλά και πολλών γονιών που σχεδόν γέμισαν την αίθουσα.

Στην κοπή παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Ασπράγκαθος όσο και ο Βαγγέλης Μάγγος που εκπροσώπησε την Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Αμφότεροι εξήραν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία και έδωσαν συγχαρητήρια στους υπευθύνους για τη δουλειά τους που είναι πολύ καλή και σπουδαία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Διονύσης Κωνσταντίνου τόνισε ότι στην Ακαδημία γίνεται ποιοτική και επιστημονική δουλειά και ότι δίνονται ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να κάνουν το «παραπάνω» βήμα στην καριέρα τους.

Η Ακαδημία βράβευσε τους Πολύκαρπο Λιάπτση, Αριστείδη Παναγιωτίδη και Μιλτιάδη Δινοβίτση που μεταγράφηκαν στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Τις τιμητικές πλακέτες έδωσε ο παλιός προπονητής της Ακαδημίας Κώστας Τσαγκαλίδης που φέτος είναι προπονητής στο Περδίκκα.

Η Ακαδημία βράβευσε και ποδοσφαιριστές που είναι και καλοί μαθητές όπως οι Γιώργος Χαλαγιάννης, Αναστάσιος Βασιλός και Βασίλειος Γκώγκος που πέρασαν στην Σχολή Αστυνομίας, Σχολή Καλών Τεχνών και Σχολή Μαθηματικών αντίστοιχα.