Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Κοζάνη 2004 - Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές !!!

Β’ ΕΠΣΚ Κοζάνη 2004 - Νικηφόρος Κοιλάδας (3-0)17/04/2011

Μετά από οκτώ χρόνια από την ίδρυσή της η πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας, Κοζάνη 2004 πανηγυρίζει την άνοδό της στην Α΄ΕΠΣΚ. Αυτή η ομάδα για να φτάσει σε αυτόν τον τίτλο, έπρεπε να δώσει πολλές μάχες. Οι παίκτες του Στέφανου Γκουρτσούλη, υπερπήδησαν πραγματικά εμπόδια και κατόρθωσαν αυτό που αρχικά έμοιαζε ακατόρθωτο. Την κατάληψη της πρώτης θέσης, επάξια και χωρίς κανέναν να μπορεί να σύρει τον παραμικρό ψίθυρο εναντίων τους. Είναι η αποδεκτή απ όλους πρωταθλήτρια !!! της Β΄ΕΠΣΚ .
Άξιοι συγχαρητηρίων οι πιτσιρικάδες . Χίλια μπράβο για τους κόπους τους, τις προσπάθειες τους και την πραγματικά αξιοθαύμαστη επιμονή τους.
.

Συγχαρητήρια και στον αρχιτέκτονα της ομάδας τον Στέφανο Γκουρτσούλη που όχι μόνο κατάφερε να σχεδιάσει μια πολύ καλή ομάδα αλλά δίδαξε και τους νεαρούς αθλητές ήθος, συνέπεια και παλληκαριά. Η διοίκηση της ομάδας, αισθάνεται υπερήφανη και δικαιωμένη για τα κατορθώματα των παιδιών της.
Στα αγωνιστικά η Κοζάνη 2004

χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ξεπέρασε και το τελευταίο εμπόδιο του αξιόμαχου Νικηφόρου Κοιλάδας κερδίζοντας τον με 3-0.
Από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι πίεσαν τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να καταφέρουν στο α’ ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ.
Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με αποκορύφωμα στο 40’ όταν ο Σαλονικίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο και στο 47’ η Κοζάνη 2004 άνοιξε το σκορ όταν ο Ζιαζιάς από αριστερά έβγαλε τη σέντρα ο Ευαγγελόπουλος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο 70’ ο Ευαγγελόπουλος θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και ο Μπακαλίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι θα κάνει το 2-0.
Στο 79’ ο Ευαγγελόπουλος θα βρει το Λαμπαδά μέσα στην περιοχή αυτός θα αποφύγει έναν αντίπαλο και με ωραίο σουτ θα γράψει το τελικό 3-0.

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Νούσιας (46’ Γκουσγκούνης), Παπαδόπουλος, Γκουλιαβέρας, Γκούμας (61’ Κανούτας), Μπούκος, Ευαγγελόπουλος, Μπακαλίδης, Ζιαζιάς, Σαλονικίδης, Κυπίρτογλου (75’ Λαμπαδάς).

Νικηφόρος Κοιλάδας (Λεονταρίδης): Τσορακλίδης, Σαμουκατσίδης, Περισανίδης, Κουλλόλι, Καζαντσίδης, Σοτολίδης Γ., Μάνος, Σοτολίδης Α., Αλιάδας, Λεονταρίδης, Μεντεσίδης.

Διαιτητής: Δραγώγιας
Βοηθοί: Στρίφα, Αραβοπούλου

 

http://www.fcmakedonikos.gr/news.php?extend.519