Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Κοζάνη 2004 - Κένταυρος Πρωτοχωρίου 0-0

Ισόπαλοι οι νεοφώτιστοι. Γλίτωσε το έμφραγμα στις καθυστερήσεις … το καλύτερο Πρωτοχώρι

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Kοζάνη 2004 και Κένταυρος Πρωτοχωρίου. Το παιχνίδι ήταν ήρεμο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα της Κοζάνης 2004, κατάφερε να παραμείνει αήττητη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αποσπώντας δύο ισοπαλίες με το ίδιο μάλιστα αποτέλεσμα 0-0 και το ξεκίνημά της σε γενικές γραμμές κρίνεται θετικό.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη τους την πρώτη αγωνιστική , έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι γηπεδούχοι δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα με την απόδοση τους και σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού στάθηκαν τυχεροί που πήραν και τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρ όλα αυτά όμως μπορούσαν να προηγηθούν στο 45΄με το χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπακαλίδης , αλλά ακόμα και να κλέψει στην κυριολεξία την νίκη στις καθυστερήσεις όταν στο σουτ του Μπακαλίδη μέσα από την μικρή περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έσκασε επάνω στην γραμμή του τέρματος.
Ο Κένταυρος Πρωτοχωρίου ήταν , καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού , δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, με μεγαλύτερες ένα χαμένο πέναλτι στο 14΄, κι ένα δοκάρι στο 35’ με το Σιαπανίδη. Ευτυχώς όμως γι αυτόν και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα δεν τον τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο14΄κόρνερ με τον Κυριακίδη η μπάλα θα φτάσει στον Σοφόγλου που θα ανατραπεί και θα κερδίσει το πέναλτι. Το πέναλτι το εκτελεί ο Σεΐσογλου ,αλλά ο Γιαννάδης θα πέσει σωστά και με διπλή προσπάθεια θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Στο 20΄σέντρα σουτ του Μπούκου, λάθος απόκρουση του Σεΐσογλου, ο Ζαζάς απο κοντά δεν προλαβαίνει με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 23΄κάθετη του Κυριακίδη βγάζει τον Σοφόγλου τετ-α-τετ , αυτός θα πλασάρει , αλλά ο Γιαννάδης λέει όχι.
Στο 28΄ατομική προσπάθεια του Αδαμίδη Ν. την κατάλληλη στιγμή θα δώσει στον Μαυρόπουλο, που θα σουτάρει από καλό σημείο , αλλά ο Γιαννάδης θα δηλώσει πάλι παρόν και θα διώξει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 35΄βαθιά μπαλιά του Γεωργιάδη στον Σιαπανίδη , αυτός θα μπει στην περιοχή θα πιάσει το σουτ από πλάγια θέση , αλλά η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι.
Στο 45΄ατομική ενέργεια του Ευαγγελόπουλου που θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και θα κερδίσει πέναλτι. Ο Μπακαλίδης αναλαμβάνει να το εκτελέσει και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ !!!
Στο 49΄αδράνεια των αμυντικών της γηπεδούχου, ο Σοφόγλου θα πιάσει αδύναμο πλασέ για να μπλοκάρει ο Γιαννάδης.
Στο 53΄Σιαπανίδης φάουλ μέσα στη περιοχή κεφαλιά Σοφόγλου , μπλοκάρει και πάλι ο Γιαννάδης.
Στο 65΄κόρνερ του Ευαγγελόπουλου γυριστό σουτ του Μπακαλίδη , άουτ
Στο 73΄ο Κυριακίδης έξυπνα στον Γιαμουρίδη πλασέ από κοντά άουτ
Στο 82΄ο Ευαγγελόπουλος πάσα στον Γκουζγκούνη, σουτ μπλοκάρει ο Παπαγεωργίου
Στο 85΄ωραίος συνδιασμός Κυριακίδη , Παρχαρίδη ο τελευταίος θα αποφύγει τον Γιαννάδη θα πλασάρει από πλάγια θέση αλλά ο Γκούμας θα διώξει επάνω από την γραμμή.
Στο 92΄ η Κοζάνη 2004 λίγο έλειψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης , όταν ο Ευαγγελόπουλος θα μπει από τα δεξιά θα σπάσει στον Μπακαλίδη μέσα στην μικρή περιοχή αυτός θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι θα σκάσει επάνω στην γραμμή και οι αμυντικοί θα απομακρύνουν.

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Νούσιας, Κουνάβας (61’ Σιδέρης), Γκουλιαβέρας, Μυλωνάς, Ευαγγελόπουλος, Χωλόπουλος (5’ α.α. Γκούμας), Μπούκος (46’ Γκουζγκούνης), Κυπίρτογλου, Ζιαζιάς, Μπακαλίδης.

Κένταυρος Πρωτοχωρίου ( Χρυσοστομίδης): Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Αδαμίδης, Σεΐσογλου (52’ Πουλατσόγλου), Κοταρίδης, Κυριακίδης, Σαμαράς, Σοφόγλου (71’ Παρχαρίδης), Σιαπανίδης, Μαυρόπουλος (57’ Γιαμουρίδης).

Άριστη η διαιτησία του κ. Δημητρακόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Τζουβάρα Θ. και Τσεμεντερίδη