Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Κάστωρ: "Παίζει" όλη τη χρονιά!

Χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλη δυσκολία ο Κάστωρ επικράτησε στη Νάουσα της ομώνυμης ομάδας με σκορ 3-0. Έτσι, το συγκρότημα του κ. Δημητρίου παρέμεινε "ζωντανό" στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Για την ακρίβεια, ο Κάστωρ βρίσκεται ισόβαθμος με την Φλώρινα και θα "παλέψουν" την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία του. Η ομάδα από την Καστοριά, στο φινάλε του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον υποβιβασμένο και ουραγό Απόλλων Αμμοχωρίου. Θεωρητικά το έργο του είναι εύκολο, ωστόσο, άπαντες συνιστούν μεγάλη προσοχή, καθώς το παιχνίδι κρύβει "παγίδες".

Φλώρινα: Όλα για όλα!

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Φλώρινα πήρε το "διπλό" στην έδρα του Μακεδονικού Φούφα και έτσι παρέμεινε "ζωντανή" στη "μάχη" που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα από την Φλώρινα αντιμετωπίζει στην έδρα της, την πρωταθλήτρια ΜΑΕ Ποντίων και αναμένεται να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Φλωρινιώτες, αφού μόνο έτσι θα σωθούν. Προς το παρών, δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα.

πηγή: http://www.kastoria4u.gr