Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Κάστωρ: Δημητρίου: "Αξίζαμε την παραμονή"

Ο Κάστωρ χρειάστηκε να πάει σε αγώνες μπαράζ για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Δ Εθνική. Εκεί αντιμετώπισε την Φλώρινα και επικράτησε με 2-0, μένοντας έτσι στην κατηγορία.
Ο προπονητής του συγκροτήματος της Καστοριάς, Πασχάλης Δημητρίου μίλησε  και τόνισε πως "αξίζαμε να παραμείνουμε".

Αναλυτικά:

"Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι παίξαμε αγώνα μπαράζ για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η Φλώρινα ήταν μια πολύ δυνατός αντίπαλος και χρειάστηκε να υπερβάλουμε τις δυνάμεις μας για να πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά για να συνεχίσει:

"Η Φλώρινα είναι πολύ καλή ομάδα και έχει εμπειρία στην Δ Εθνική. Πέρσι πρωταγωνίστησε και αυτό τα λέει όλα. Ευτυχώς για εμάς τα καταφέραμε".

Για την πορεία του Κάστωρ στον δεύτερο γύρο τόνισε: "Κάναμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Αλλά όπως βλέπουμε, δεν κρίνονται τα πάντα από εμάς. Είναι οι συγκυρίες, είναι πολλά. Το επίπεδο ανέβηκε και πλέον, για να μείνεις στην κατηγορία χρειάζεται να μαζέψεις πολλούς βαθμούς".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας είπε: "Καλύτερα να μην μιλήσουμε για το μέλλον μου. Θα πρέπει πρώτα να συναντηθώ με τους διοικούντες του συλλόγου".

 

πηγή: http://www.kastoria4u.gr/