Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Η Γαλατινή ευχαριστεί τον Νιόπλια

Ο τωρινός προπονητής του Παναθηναϊκού στέκεται κοντά στον τόπο του, στο μέτρο πάντα του δυνατού, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι στην κωμόπολη της Δυτικής Μακεδονίας. Έτσι και φέτος, η διοίκηση της Γαλατινής με ανακοίνωσή της ευχαριστεί δημόσια τον Νίκο Νιόπλια, για την προσφορά του .....

σε ιματισμό προς τον σύλλογο. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, «Γαλατινιώτης στην καταγωγή, ο Νιόπλιας βρίσκεται πάντα κοντά στον τόπο του και συνεισφέρει συνεχώς με κάθε τρόπο».

Κατά τα άλλα, με αισιοδοξία για καλή πορεία στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα, η Γαλατινή άρχισε χθες την προετοιμασία της, έγιναν τρεις νέες προσθήκες έκανε η ομάδα. Το συγκρότημα του Μιχάλη Σαμαρά ανακοίνωσε, λοιπόν, την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών, που πιστεύεται να βοηθήσουν σημαντικά. Είναι οι Γιάννης Κιουλτζής (23, αριστερό χαφ, στο περσινό τελευταίο εξάμηνο ήταν στην Κοζάνη, πιο πριν στο Βατερό), Θωμάς Μυλωνάς (22, αμυντικός, από τη Νεάπολη Κοζάνης, είχε πέρσι καλή παρουσία στο πρωτάθλημα) και Χρήστος Γιαννής (19, αμυντικός, από τη Σιάτιστα, από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που παίζει ως «μικρός»). Από τη χθεσινή πρεμιέρα απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Γκαραγκούνης, Χατζής, το «παρών» έδωσαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις της διοίκησης δε σταματούν εδώ, αφού θα γίνουν κι άλλες προσθήκες.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά της Γαλατινής, που είναι όλα εντός έδρας, με Οδυσσέα Κορδελιού (13/8), Περδίκκα (18/8), Εθνικό Κατερίνης (21/8) και Μακεδονικό Κοζάνης (25/8).

 

 

πηγή: http://www.gazzetta.gr/