Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Η Ακαδημία Γαλατινής τίμησε τον Νίκο Νιόπλια για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Ύστερα από μια κουραστική αλλά ταυτόχρονα όμορφη  χρονιά, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γαλατινής έκλεισε την χρονιά της με τον καλύτερο τρόπο, με μια  αποχαιρετιστήρια γιορτή όπου παραβρέθηκε και τιμήθηκε ο συγχωριανός μας Νίκος Νιόπλιας.

 

 

Η Ακαδημία Γαλατινής διοργάνωσε φέτος δύο επιτυχημένα τουρνουά, ένα το Πάσχα (μονοήμερο) με την συμμετοχή τριών ακαδημιών και ένα το καλοκαίρι (3μερο) με την συμμετοχή εννέα ακαδημιών και κατά τη διάρκεια της σεζόν  πήρε μέρος στο πρωτάθλημα υποδομής της ΕΠΣ Κοζάνης. Επίσης συμμετείχε  σε πολλά τουρνουά εντός και εκτός νομού.

 

Σε μια σεμνή εκδήλωση (όπως σεμνός είναι όλα αυτά τα χρόνια και ο δικός μας Νίκος) αλλά ταυτόχρονα πολύ ζεστή ατμόσφαιρα η διοίκηση της Ακαδημίας Γαλατινής απένειμε τιμητική πλακέτα στον Νικό Νιόπλια για την τεράστια και μακροχρόνια προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η στιγμή που συγκίνησε τον Νικόλα (Κόκο) ήταν όταν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας του έδωσε μια φωτογραφία του σε ηλικία 17 ετών, με την εμφάνιση της ομάδος της Γαλατινής στο ξερό τότε γήπεδο του χωριού που έφερε στο μυαλό πολλές καλές αναμνήσεις και του θύμισαν τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έχει κάνει για το ποδόσφαιρο της Γαλατινής και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες από την θέση του προπονητή.

 

 

Μέτα  την απονομή τα τμήματα της Ακαδημίας αγωνίστηκαν για τελευταία φορά φέτος. Τα Μίνι έπαιξαν ένα οικογενειακό δίτερμα και τα  Τζούνιορ μαζί με το Προπαιδικό  αγωνίστηκαν εναντίον τις ΕΠΣ Γρεβενών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κύριος Κοσματόπουλος Γεώργιος.

 

 

Με την λήξη των παιχνιδιών οι μητέρες των νεαρών ποδοσφαιριστών πήραν το παιχνίδι στα χέρια τους και με τις σπιτικές λιχουδιές που ετοίμασαν κέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους , ενώ οι πιτσιρικάδες τρέχανε στον Νίκο για να τους πει κάποια ιστορία από τα παιχνίδια που έπαιξε. Δεν τους χάλασε το χατίρι αλλά ταυτόχρονα τους συμβούλεψε να προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι μέσα από συνεχή δουλειά.

 

Η Ακαδημία ανανέωσε το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές (Παπαζήση Βασίλη κ΄Βερβερουδη Αθανάσιο) για τον Σεπτέμβριο, και ευχαρίστησε όλους όσους κουράστηκαν  να βγει εις πέρας  η φετινή χρονιά.

 

 

 

 

 

Προπαιδικό & Τζούνιορ μαζί με τον Νίκο.

 

 

 

Μίνι μαζί με τον Νίκο μας.

 

 

 

Γαλατινή - ΕΠΣ Γρεβενών 5-11


 

Γαλατινή Α - Γαλατινή Β  5-2


Καλό Καλοκαίρι!!

 

Πηγή: http://akadimiagalatinis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_11.html