Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΟΖΑΝΗ

Με την ατυχία της τα έχουν στην Κοζάνη που γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο με σκορ 0-1 χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 7' το ο Μαρκόπουλος έκανε το 1-2 με τον Γκόβα όμως το σουτ του πρώτου από καλή θέση έφυγε άουτ. Στο 12' η κάθετη πάσα του Κυριακίδη θα βγάλει τετ α τετ τον Τοπούζη όμως η έξοδος του Καραναστάση θα προλάβει τον νεαρό επιθετικό παίρνοντας του την. μπουκιά από το στόμα. Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου συνέχισε να πιέζει και το 22' το φάουλ του Γκόβα σταμάτησε στο δοκάρι ενώ ένα λεπτό αργότερο οι Κοζανίτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τοπούζη από τον Σκούπρα. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στο 44' βγήκε στην αντεπίθεση με τον Γεωργίου να κάνει την σέντρα, τον Βούρα να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και τον Γεωργαντζιά με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους

και συγκεκριμένα στο 52' η Κοζάνη έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Σιάτρας απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μικρτσιάν. Στο 60' τα σουτ των Κυριακίδη και Παπαδόπουλου δεν νίκησαν τον Καραναστάση ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο συνδυασμός των Μαρκόπουλου Κυριακίδη και Παπαδόπουλου έβγαλε τετ α τετ τον Τοπούζη, όμως το πλασέ του μέσα από την περιοχή. Τελευταία καλή στιγμή για την Κοζάνη ήταν στο 89' όταν ο Κάλφας μόνος του στην περιοχή σούταρε άουτ.

 

 

ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Τρίψας Χ. (68' Χριστοφορίδης), Τρίψας Γ., Μικρτσιάν, Κάλφας, Παπαδόπουλος Κ. (79' Πάλλας), Γκόβας, Πελέκας, (83' Παπαδόπουλος Π.), Κυριακίδης, Τοπούζης, Μαρκόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Σκούπρας, Κλάζογλου, Γεωργαντζιάς, Μάγγος , Γρηγορίου, Κουβελάς (73' Χριστοδούλου), Κωστέλλος (40' Κράββαρης), Σιάτρας, Μάγγος Α., Νάκας (67' Αντωνόπουλος).