Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Εύκολο απόγευμα για τον Μακεδονικό

Α’ ΕΠΣΚ (26η) Μακεδονικός Κοζάνης - Λέοντες Αναρράχης (4-0)26/03/2011

Οι προβλέψεις που ήθελαν τον Μακεδονικό να έχει ένα εύκολο απόγευμα εναντίον των Λεόντων επαληθεύτηκαν. Οι παίκτες του Γιώργου Παπακώστα επικράτησαν άνετα της ομάδας της Αναρράχης με σκορ 4-0.
Σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει σε μία ευρεία νίκη που συνοδεύτηκε ακόμη από τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι παρ' όλα αυτά προσπάθησαν να κρατήσουν τα προσχήματα με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.
Περιορίστηκαν σε αμυντικό παθητικό ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν ν' απειλήσουν την εστία του Φωτόπουλου πολύ δε περισσότερο να την παραβιάσουν.
Ο Μακεδονικός σε ρυθμό ρελαντί είχε

τον έλεγχο του αγώνα και από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις διαθέσεις του που δεν ήταν άλλες παρά η νίκη. Βρήκε πολλές φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και γενικά είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Φάσεις και γκολ
Στο 1’ ωραίος συνδυασμός Τζούτζα – Ουνγιαλίδη – Ζαχαριάδη σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 26’ ο Κατσίκας θα κλέψει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πάσα στον Ουνγιαλίδη που θα πιάσει το διαγώνιο σουτ, η μπάλα θα περάσει έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 29’ σέντρα του Ουνγιαλίδη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, μόνος ο Ζαχαριάδης θα πιάσει το πλασέ, ο Βασιλός θα αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 31’ σουτ του Κατσίκα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 34’ σουτ του Σταφυλίδη μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Βασιλός, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι κι απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
Στο 37’ δυνατό φάουλ του Ζαχαριάδη η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Αντωνόπουλος Γ. με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ 1-0.
Στο 39’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Σταφυλίδη, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 43’ σέντρα του Ουνγιαλίδη πετάγεται ο Ζαχαριάδης, πιάνει το πλασέ αλλά ο Βασιλός αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 47’ ο Κατσίκας από το χώρο του κέντρου θα κλέψει τη μπάλα, κάθετη μπαλιά στον Αντωνόπουλο Κ., αυτός με τη μία στο Ζαχαριάδη που δε θα δυσκολευτεί με πλασέ να κάνει το 2-0.
Στο 56’ κόρνερ Ουνγιαλίδη κεφαλιά Ζαχαριάδη 3-0.
Στο 66’ πλασέ του Καλημέρη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διώχνει πάνω από τη γραμμή ο Φωτίου.
Στο 72’ σέντρα του Ουνγιαλίδη στο δεύτερο δοκάρι, μονοκόμματο πλασέ του Κατσίκα ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 4-0.
Στο 82’ κάθετη μπαλιά του Ουνγιαλίδη, βγάζει τετ-α-τετ τον Αντωνόπουλο Κ. αυτός θα προσπαθήσει να πλασάρει το Βασιλό αλλά ο τερματοφύλακας της Αναρράχης θα διώξει τον κίνδυνο.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Φωτόπουλος, Κουτσοσίμος, Αντωνόπουλος Γ., Αργυρόπουλος, Κατσίκας, Ζαχαριάδης (73’ Μπέμπης), Ουνγιαλίδης, Ευθυμιάδης (67’ Τράτσκας), Τζούτζας, Καλημέρης, Σταφυλίδης (46’ Αντωνόπουλος Κ.)

Λέοντες Αναρράχης: Βασιλός, Φωτίου, Τσακαλίδης, Κωτσίδης, Ρούμπας, Συμεωνίδης Κ/Γ (34’ Τριανταφυλλίδης), Κισκιλίδης, Συμεωνίδης Κ/Β, Αμπατζίδης (56’ Χότζα), Παπουλίδης, Αλίεβ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τοπαλίδη και των βοηθών του κ. Δραγώγια και κα Τσαλίδου

http://www.fcmakedonikos.gr/news.php?extend.508