Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΕΡΜΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ - Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑ 3 - 1

Απο ένα ημίχρονο ειχαν οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια κερδίζοντας τελικά με 3 - 1. Στο πρώτο μέρος η Ελίμεια έδειχνε να πατά γερά στο γήπεδο και είχε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο «μεταμορφωμένοι».  Βασικό χαρακτηριστικό της συνάντησης οι απουσίες που είχαν και οι δύο αντίπαλοι, μάλιστα στον πάγκο της Ελίμειας κάθισε ο Αλέκος Κουτζιακουτζίδης, λόγω ίωσης του Τάκη Αλιατίδη που τον κράτησε κλινήρη. Στο φάουλ του Χατζηρούμπη, κεφαλιά του Τσιόρκα διώχνει σε κόρνερ ο Κοντογουλίδης, σε μια φάση όπου η Ελίμεια διαμαρτύρεται πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σαββίδη.

Στο ο Χατζηρούμπης «έκλεψε» την μπάλα, απέφυγε 3 παίκτες, βγήκε τετ-α-τετ, αλλά από θέση πλάγια πλάσαρε άουτ. Στο 11΄ ωραία πάσα του Σαββίδη για τον Τσιντό, που πλάσαρε κι ο Κοκκινίδης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσιντός, ο Χαράλαμπος Ιωσηφίδης έπιασε κεφαλιά, απέκρουσε ο Κοκκινίδης και ο Άγγελος Ίτσκος με ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή κι από πλάγια, έκανε το 1-0. Στο 17΄ ο Τσιόρκας εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κι η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηρούμπης εκτέλεσε πολύ ωραία φάουλ, όμως με τρομερή εκτίναξη στο «Γ» ο Κοντογουλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 26΄

κι ύστερα από παράλληλη σέντρα του Τσιρέκα, η μπάλα πέρασε από αρκετά πόδια κι ο Τσιανάκας ανενόχλητος ισοφάρισε. Στο 31΄ ο Διογένης Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Τσιντό, το πλασέ του οποίου «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι της Ελίμειας.

Στο 47΄ επέλαση του Τέγου, που πέρασε δύο αντιπάλους και ανατράπηκε στην περιοχή από τον Περικλή Παπαδόπουλο. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Διογένης Παπαδόπουλος (2-1). Στο 50΄ το δυνατό σουτ του Μαλούτα πέρασε λίγο άουτ, στο 52΄ ο Διογένης Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε, απέκρουσε ο Κοκκινίδης, στη συνέχεια σούταρε ο Καραγιαννάκης, έδιωξε στη γραμμή ο Μανώλας, η μπάλα έφθασε στον Τέγο που από μακριά πλάσαρε άουτ! Στο 57΄ ο Κοκκινίδης απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Διογένη Παπαδόπουλου, στο 60΄ συνδυάστηκαν Καραγιαννάκης, Τσιντός, ο τελευταίος έβγαλε σέντρα κι ο Διογένης Παπαδόπουλος με τρομερό, μονοκόμματο σουτ έκανε το 3-1. Στο 65΄ δυνατό σουτ του Τέγου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοκκινίδης, στο 66' κάθετη πάσα του Χατζηρούμπη για τον Περικλή Παπαδόπουλο που πλασάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκόλ ακυρώνετε ορθά ώς οφ-σάιντ, στο 70΄ πλασέ του Σαββίδη μέσα από την περιοχή λίγο άουτ. Στο 78΄ ο Κοκκώνας έπιασε σουτ κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοντογουλίδης, τέλος στο 90΄ ο Μπαλτζής ελίχθηκε στην περιοχή, το πλασέ όμως από πλάγια κατέληξε λίγο άουτ.

ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ: Κοντογουλίδης, Καραμανλής, Κ. Γκαγκανιάρας, Σαββίδης, Χαρ. Ιωσηφίδης (84΄ Μίμτσης), Καραγιαννάκης, Λ. Τσιντός (75΄ Δημ. Παπαδόπουλος), Χινδιρίδης, Διογ. Παπαδόπουλος (81΄ Μπαλτζής), Τέγος, Άγγ. Ίτσκος.

ΕΛΙΜΕΙΑ: Κοκκινίδης, Σιδέρης, Τσιανάκας, Τσιόρκας, Μανώλας, Μαλούτας (68΄ Τσατσόπουλος), Χατελάρι, Περ. Παπαδόπουλος, Τσιρέκας (81΄ Τσίγγανας), Χατζηρούμπης, Κοκκώνας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πανυτσίδης (Τζιαμπάζης, Ξενακίδης).

a.e. elimeias krokos [email protected]