Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Εράτυρα - Λιβαδερό 2-1

Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι ήθελαν τη νίκη η Εράτυρα κατάφερε στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων να πάρει το τρίποντο!

Το παιχνίδι  ξεκίνησε με την ομάδα του Λιβαδερού ....

να εχει τιν προτοβουλεια των κηνισεων και να πιεζει την ερατυρα οπου και ευτυχισε να προηγηθει στο σκορ στο 8 λεπτο μετα απο αδρανεια τις αμυνας τις ερατυρας  ο παπαγεωργιου  βγηκε  μονος απεναντι στο ζαρκοδημο και με πλασε εκανε το 0-1!

Στη συνεχια η ερατυρα αντεδρασε βγαινοντας μπροστα και ψαχνοντας το γκολ.

Αρχικα μετα απο κορνερ του πλανου ο μουσιος μονος απο το υψος τις μικρης περιοχης με κεφαλια εστειλε τη μπαλα αουτ!

Στο 25 μετα απο μπαλια του μηλιου ο γκαργκαλας προσπερασε την αμυνα του λιβαδερου και με πλασε εφερε το ματς στα ισια!

Στο 35 μπαλια του πλανου στον κοτροτσιο απο πλαγια θεση πλασαρε στην κινηση αλλα ο δισερης απεκρουσε στελνοντας τιν μπαλα κορνερ!

Στο 40 μεγαλη ευκαιρια για το λιβαδερο να πετυχη γκολ οταν ο μιχος βγηκε  μονος  απεναντι στο ζαρκοδημο αλλα το πλασε που επιχηρισε εξουδετεροσε ο τερματοφυλακας τις ερατυρας!

Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε κυριος με παιχνιδι κεντρου!

Στο 65 καθετη πασα του μηλιου  στον καραμικα ο οποιος σπαει τιν μπαλα στιν περιοχη αλλα ο πητας δεν προλαβε να σπρωξει τιν μπαλα στα δυχτια!

Στο 75 ο νασιοπουλος επιχηρισε δυνατο σουτ απο το υψος τις περιοχης αλλα η μπαλα τρανταξε το καθετο δοκαρι του ζαρκοδημου!

Στο 85 ο ζαρκοδημος πραγματοποιησε την αποκρουση του αγωνα σε σουτ του μιχου  η μπαλα βρηκε σε αμυντικο και αλλαξε πορεια αναγκαζοντας τον ζαρκοδημο να εκτιναχτη στο παραθυρο τις εστειας του και να πεταξυ τιν μπαλα  κορνερ!

Στο 93 και εκει που ολα εδειχναν οτι το παιχνιδι θα τελιωνε ισοπαλο ο γκαργκαλας με προσωπικη ενεργεια και προσπερνοντας δυο αμυντικους και στην συνεχια και τον τερματοφυλακα του λιβαδερου απο πλαγια θεση πλασαρε γραφοντας το τελικο 2-1 μεσα σε εξαλους πανηγυρισμους για τους γηπεδουχους!

ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΕΡΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

 

ΕΡΑΤΥΡΑ( ΒΙΚΙΑΡΗΣ) ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ, Μοράβα, Μούσιος, Βουζιανάς Λ.,ΔΕΡΒΕΝΗΣ, Μήλιος, Καραμίκας, Πλάνος, Πήτας, Ζιάμος, ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΣ

(28΄ Κοτρότσιος/Ζιάμος, 73΄ ΒΟΥΖΙΑΝΑΣ Δ./Μοράβα)

ΛΙΒΑΔΕΡΟ(ΦΑΡΜΑΚΗΣ) Δισέρης, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ Χ., Παπαγεωργίου Α., ΝΑΤΣΙΌΠΟΥΛΟΣ, Μίχος, Τσιόκανος, Τσιτσιούρης Χ, ΤΣΙΤΣΙΟΥΡΗΣ Ι., Παπαστέργιος, ΒΕΤΤΑΣ, Αγοραστός

(46΄Βέττας Κ./Αγοραστός