Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Επιτυχιών συνέχεια για την Εορδαϊκή Δύναμη.

Την επόμενη εβδομάδα αναχωρεί η αποστολή για τη Σουηδία.

Δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια απέσπασαν οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη», στο πρωτάθλημα Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλητές της αποστολής, έδωσαν...

τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της χώρας, στο οποίο φέτος συμμετείχαν περίπου 850 αθλητές. Χρυσό μετάλλιο απέσπασαν η Φιλιώ Σάκκου (κατηγορία 33 κιλών) και η Ειρήνη Γκανίδου (κατηγορία 55 κιλών). Χάλκινο μετάλλιο απέσπασαν η Γεωργία Κουτρούδη (κατηγορία 33 κιλών) και ο Κωνσταντίνος Γαλιώνας (κατηγορία 41 κιλών). Οι τέσσερις παραπάνω αθλητές και αθλήτριες, έπαιξαν από πέντε αγώνες και κατάφεραν να διακριθούν στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της Ένωσης Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος. Μάλιστα η ένωση, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, θα βραβεύσει πέντε αθλητές της «Εορδαϊκής Δύναμης» σε εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές που θα βραβευτούν είναι οι Γραμματική Χριστίδου, Ειρήνη Μπουράκη, Ειρήνη Γκανίδου, Κωνσταντίνος Γαλιώνας, Μιλτιάδης Χριστοφόρου.

 

Επόμενη αποστολή της «Εορδαϊκής Δύναμης», είναι το «παγκόσμιο meating Tae Kwon Do» στη μακρινή Σουηδία, στις 5 και 6 Φεβρουαρίου. Στην αποστολή αυτή, θα συμμετέχουν τρεις αθλητές οι οποίοι είναι: Βασιλική Χριστίδου (κατηγορία 51 κιλών), Ειρήνη Γκανίδου (κατηγορία 55 κιλών) και Γιώργος Γρηγοριάδης (κατηγορία 73 κιλών).

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ»

  • Πτολεμαΐδα
  • Τηλ – Fax : 24630 54369
  • Κιν.           : 6942848598
  • e-mail       : [email protected]