Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Επιστροφή στις νίκες για το Μακεδονικό

ΑΕ Καισαριάς Κήπου – Μακεδονικός Κοζάνης (0-3)
Επιστροφή στις νίκες για το Μακεδονικό
Όταν σοβαρεύτηκε … κέρδισε ….

Με επιτυχία πέρασε το εμπόδιο της Καισαριάς εκτός έδρας ο Μακεδονικός κερδίζοντας με 3-0. Στο α’ ημίχρονο από τη μία ο δυανατός αέρας που δεν άφηνε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών κι από την άλλη η σθεναρή αντίσταση που έδειξαν οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στο 0-0. Στην επανάληψη ο Μακεδονικός σοβαρεύτηκε ήταν κυρίαρχος και πέτυχε τρία τέρματα παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο ύστερα από τέσσερις αγώνες (μία ήττα και τρεις ισοπαλίες).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Μακεδονικό να χάνει καλή ευκαιρία στο 2’ όταν ο Κατσίκας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ το Σιαπανίδη, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα αλλά καθυστέρησε και λίγο πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν.
Στο 6’ βαθιά μπαλιά του Ασωνίτη, βρίσκει το Ζαχαριάδη μέσα στην περιοχή που θα ανατραπεί και ο διαιτητής κ. Πανιτσίδης θα δείξει την άσπρη βούλα, μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων (στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Ανδρεόπουλος). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντωνόπουλος αλλά ο Μούσιος έπεσε στη σωστή γωνία κι απομάκρυνε τη μπάλα σώζοντας την ομάδα του από βέβαιο γκολ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 12’ ο Τσουρής βρίσκει τον Κούλα σε ευνοϊκή θέση, αλλά ο Γκαραβέλης με έγκυρη έξοδο θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 26’ φάουλ του Τσάκαλου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 31’ ο Τσιγιάννης με έξυπνη μπαλιά, θα βγάλει τετ-α-τετ τον Μουτάτση, αυτός θα πλασάρει επάνω από τον εξερχόμενο Γκαραβέλη αλλά και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 37’ δυνατό φάουλ του Ασωνίτη διώχνει ωραία σε κόρνερ ο Μούσιος.
Στο 43’ ατομική προσπάθεια του Κούλα αλά το πλασέ που πιάνει είναι αδύναμο και πάνω στο Γκαραβέλη.
Στο β’ ημίχρονο η επικράτηση του Μακεδονικού ήταν καθολική, έκλεισε στην εστία τους, τους γηπεδούχους πέτυχε τρία γκολ και είχε δύο δοκάρια.
Στο 47’ ωραία σέντρα του Μαμάτσιου κεφαλιά του Ζαχαριάδη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 49’ σέντρα σουτ του Μαμάτσιου η μπάλα φτάνει στο Ζαχαριάδη αλλά το πλασέ του το εξουδετερώνει ο Μούσιος.
Στο 60’ γρήγορο συνδυασμός Κατσίκα, Σκρέκα, Μαμάτσιου, σέντρα του τελευταίου στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων κι ο Ζαχαριάδης με ωραία προσπάθεια θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 65’ σέντρα του Πιλικίδη, αδράνεια των αμυντικών η μπάλα θα φτάσει στον Αραγιά αλλά η κεφαλιά που πιάνει στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78’ σέντρα του Κοντοδήμου από τα δεξιά σουτ του Σκρέκα μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει σε πόδια αντιπάλων θα φτάσει στο Ζαχαριάδη που με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-2.
Στο 87’ κόρνερ με τον Κοντοδήμο στο Ζαχαριάδη αυτός με σέντρα θα βρει μέσα στην περιοχή τον Πιλικίδη που θα πλασάρει για να γράψει το τελικό 0-3.

ΑΕ Καισαριάς – Κήπου (Ανδρεόπουλος): Μούσιος, Κώτσης (79’ Τσόγκας), Κεντεποζίδης ( Χασιώτης), Τσιούρης, Τσάκαλος, Κουλά, Μουτάτσης, τσιγιάννης, Παπατσιμούλης, Βαφάκης, Τσιόγκας (67’ Ανδρεόπουλος).

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Γκαραβέλης, Αντωνόπουλος, Κατής, Σιαπανίδης (69’ Κοντοδήμος), Μαμάτσιος (80’ Ασβεστάς), Πιλικίδης, Κατσίκας, Αραγιάς, Κουτσοσίμος, Ζαχαριάδης, Ασωνίτης (55’ Σκρέκας).

Διαιτητής: Πανυτσίδης
Βοηθοί: Ξενακίδης, Τσατσάνης