Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

Επίθεση με λοστούς στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών

Με σπασμένη μύτη και πολλά τραύματα στο πρόσωπο, αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο «Υγεία» ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Πάνος Δημητρίου, μετά την πρωϊνή δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Οι δράστες του επιτέθηκαν αναίτια και τον χτύπησαν με γροθιές και μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας της Αστυνομίας.Η διοίκηση της ΕΠΣΑ σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την αναστολή των πρωταθλημάτων γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, βάζοντας μάλιστα λουκέτο προσωρινά στα γραφεία της.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, την Τρίτη (3/11), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας, για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους, σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Δημητρίου ταχεία ανάρρωση και σύντομα να βρίσκεται και πάλι δίπλα στους δικούς του και κοντά στην αθλητική οικογένεια. Η επίθεση εναντίον ενός αθλητικού παράγοντα 'σημαδεύει' τον ίδιο τον αθλητισμό, το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτή η άνανδρη πράξη προκαλεί την οργή και την καταδίκη όλων μας. Εδώ και τώρα πολιτεία, ΕΠΟ, ΕΠΣ, ΠΑΕ, πρέπει να οικοδομήσουμε τη μεγάλη συμμαχία κατά της βίας».