Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Επέστρεψαν Κοπούνοβιτς και Μιρτσέτα στην Καστοριά.

Η έλευση του Απόστολου Τσιπίδη στην Καστοριά έφερε ριζικές αλλαγές και όλα δείχνουν πως μετά από τόσα προβλήματα, ο ιστορικός σύλλογος θα ξαναβρεί το δρόμο του. Ήδη οι Αλεξάντερ Κοπούνοβιτς και Ιγκόρ Μιρτσέτα ενημερώθηκαν για τη νέα τάξη πραγμάτων στους “γουναράδες” και επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, πρόλαβαν να παίξουν ο μεν Κοπούνοβιτς σε δύο παιχνίδια, ο δε Μιρτσέτα σε τρία, ενώ ύστερα από τα “τερτίπια” του προηγούμενου ιδιοκτήτη της Καστοριάς, Τάκη Δανιηλίδη, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την ομάδα.
Οι Κοπούνοβιτς και Μιρτσέτα γυμνάστηκαν κανονικά την Τρίτη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Καστοριάς, υπό τις οδηγίες του Πασχάλη Δημητρίου. Ο τελευταίος θα συνεχίζει να προπονεί την ομάδα μέχρι την έλευση του Γιώργου Καραΐσκου στην ομάδα, χωρις πάντως να υπάρχει ενημέρωση ως προς την ημερομηνία άφιξης του 55χρονου τεχνικού.Όσον αφορά στο "φλέγον" θέμα των πληρωμών, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόστολος Τσιπίδης είχε συνάντηση την Τρίτη με τους αρχηγούς της ομάδας Νίκο Τζιώτζη και Νίκο Καλαφάτη, όπου τους ενημέρωσε για τα πλάνα του αναφορικά με τον σύλλογο, αλλά και για την πρόθεσή του να προχωρήσει σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα από την προσεχή Πέμπτη.