Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Ελπίδες Δημ. Υψηλάντης - Μακεδονικός (0-5) 21/08/2011

Εύκολο πέρασμα και πρόκριση για τον Μακεδονικό

Ο Mακεδονικός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε εύκολα μέσα στο Μαυροδένδρι την τοπική ομάδα με σκορ 0-5 στα πλαίσισ του πρώτου γύρου κυπέλλου της ΕΠΣΚοζάνης Η ομάδα του Γ. Παπακώστα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους που πάλεψαν φιλότιμα αλλά δεν κατάφεραν να τους απειλήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως τις δύο ομάδες πέρυσι τις χώριζαν δύο κατηγορίες και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δύο δοκάρια με το καλημέρα, πίεζαν από το ξεκίνημα του αγώνα τούς γηπεδούχους, αναγκάζοντάς τους σε λάθη , λάθη που έφεραν νωρίς και τα δύο πρώτα γκολ του Μακεδονικού.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκορ είχε φτάσει στο 0-4 με τους παίκτες του Μακεδονικού να παρουσιάζουν καλό θέαμα και ουσία .Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού φυσιολογικά έπεσε,οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και πέτυχαν ακόμα ένα γκολ.

Φάσεις και γκολ:

Στο 3΄σέντρα Σταφυλίδη, πλασέ απο κοντά του Αντωνόπουλου Κ. λίγο έξω.
Στο 5΄Σέντρα Παπαδόπουλου, πρώτη κεφαλιά πάσα Αντωνόπουλου Κ . δεύτερη του Κουτούλα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Στο 12΄ φάουλ του Ζαχαριάδη , η μπάλα βρίσκει για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 20΄σέντρα Καλημέρη κεφαλιά του Αντωνόπουλου Γρ. η μπάλα κοντράρει σε σώμα αμυντικού και καταλήγει στα δίχτυα 0-1.
Στο 27΄δυνατό σουτ του Κουτούλα , αποκρούει ο Παρχαρίδης , σε κενή εστία ο Ζαχαριάδης δεν προλαβαίνει να σπρώξει τηνόμπάλα στα δίχτυα.
Στο 29΄σέντρα σουτ του Σταφυλίδη, στην προσπάθεια του ο Αθανασιάδης να διώξει κι ενώ πίσω του ήταν έτοιμος να σκοράρει ο Αντωνόπουλος Κ. , στέλνει αυτός τη μπάλα στα δίχτυα 0-2.
Στο 32΄κούρσα του Κουμπούρα από τα αριστερά την κατάλληλη στιγμή θα δώσει μέσα στην περιοχή στον Αντωνόπουλο Κ. κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-3
Στο 38΄πάσα του Παπαδόπουλου στον Κουτούλα που από κοντά δε θα δυσκολευτεί να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
Στο 48΄ωραίος συνδιασμός Κουτούλα , Αντωνόπουλου Κ. ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή θα γράψει το τελικό 0-5
Στο 65΄γρήγορος συνδιασμός Πηγαδά, Αντωνόπουλου Κ. , με τελικό αποδέκτη τον Ζαχαρία που θα πιάσει το σουτ για να αποκρούσει ωραία ο Παρχαρίδης.
Στο 71΄μπαλιά του Ζαχαριάδη στον Πηγαδά, δυνατό σουτ απο πλάγια αποκρούει σε κόρνερ ο Παρχαρίδης.
Στο 78΄ δυνατό σουτ Σταθόπουλου απ έξω απο την περιοχή μπλοκάρει δύσκολα ο Παρχαρίδης.

Ελπίδες Δημ. Υψηλάντη: (Παπαδόπουλος Μ.) Παρχαρίδης,Δημόπουλος (46΄Αποστολίδης), Σαλονικίδης Ι, Αθανασιάδης Ε,Σιδηρόπουλος, Μαυρίδης, Τσακιλτσίδης, Στολτίδης (72΄Παπαδόπουλος Μ), Σαλονικίδης Αθ. Γεωργιάδης , Αντωνιάδης (Αθανασιάδης Δ )

Μακεδονικός (Παπακώστας Γ.) Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος Γ. Αντωνόπουλος Κ, Ζαχαριάδης, Καλημέρης, (46΄Πηγαδάς), Κουμπούρας (46΄Σταθόπουλος) Κουτούλας, Παπαδόπουλος, Πάτσιος, Σταφυλίδης,( 46΄Ζαχαρίας) Τζούτζας

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Δημητρακόπουλος, Τζουβάρας

Περισσότερες Φωτογραφίες Εδώ