Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Ελπίδες ΑΕΚ - Κοζάνη 2004 0-0 Β' ΕΠΣΚ,

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ των Ελπίδων ΑΕΚ και της Κοζάνης 2004 πού έγινε στο βαρύ γήπεδο της Ν. Χαραυγής κάτω από βροχή. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και πίεσαν τις Ελπίδες στο πρώτο εικοσάλεπτο,  χάνοντας δυό-τρείς καλές ευκαιρίες να προηγηθούν με τούς Κοκκώνα και Ουνγιαλίδη.

Στη συνέχεια οι Ελπίδες ισορρόπησαν και στο 32' έχασαν την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου όταν ο Κυριακίδης απέφυγε τον τερματοφύλακα Γιαννάδη και πλάσαρε στην κενή εστία αλλά σαν από μηχανής θεός ο Ευθυμιάδης απέκρουσε με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος, καθώς η βροχή δυνάμωσε, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε λασπομαχία κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τα μαρκαρίσματα να είναι δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά. Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε από τις Ελπίδες στο 79' όταν μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ράπτη ο Χαρακόπος βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Γιαννάδη αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Φιλμ του αγώνα:
Στο 2’ ο Κοκκώνας θα βρεθεί μέσα στην περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ – άουτ.
Στο 10’ εκτέλεση φάουλ του Τζούτζα, διώχνει σε κόρνερ ο Χλιαράς.
Στο 16’ πρέσινγκ των επιθετικών της Κοζάνης 2004, θα κλέψει ο Μπέμπης τη μπάλα θα βρει τον Ουνγιαλίδη μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει δε βρίσκει στόχο.
Στο 21’ ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Χαροκόπου, η μπάλα περνάει λίγο έξω.
Στο 31’ ο Χαροκόπος στο χώρο του κέντρου θα κερδίσει τις κόντρες, θα βρει ωραία τον Κυριακίδη που θα αποφύγει το Γιαννάδη, θα πλασάρει, αλλά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος, θα διώξει ο Ευθυμιάδης σώζοντας την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.
Στο 36’ ο Ουνγιαλίδης θα βγάλει τετ-α-τετ τον Κοκκώνα, αλλά το δυνατό σουτ που πιάνει ο τελευταίος η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 53’ οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν γκολ με τον Μπέμπη , αλλά ακυρώνετε σωστά από τον επόπτη ως οφ-σάιντ.
Στο 72’ ο Χαϊντούτης θα συνδυαστεί με τον Κυριακίδη αυτός θα πιάσει δυνατό σουτ, η μπάλα λίγο έξω.
Στο 77’ κάθετη μπαλιά του Ράπτη στο χαροκόπο που θα βρεθεί φάτσα με το αντίπαλο, τέρμα αλλά το πλασέ του περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μαλούτας): Χλιαράς, Μπακόλας, Χαϊντούτης, Γκάργκας, Σταυριανουδάκης (84' Βλάχος), Ράπτης, Κυριακίδης, Τζέλος (46' Ζάμπακας), Χαρακόπος, Ρέββας (72' Παπαϊωάννου), Γκουντιός.

ΚΟΖΑΝΗ 2004 (Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Βέττας, Γκούμας, Καραγιοβάννης, Σταφυλίδης, Κιβρακίδης, Ευθυμιάδης, Τζούτζας, Μπέμπης (67' Μπακαλίδης), Κοκκώνας (86' Καβακίδης), Ουνγιαλίδης (63' Σαλονικίδης).
Διαιτητές: Γ. Διαμαντής, Τσιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης.