Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Δ Εθνική Όλυμπος Λεπτοκαρυάς: Προπονητής και... ρόστερ!

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς: Προπονητής και... ρόστερ!

Το πρώτο θέμα που χρήζει λύσης είναι αυτό του προπονητή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που η ομάδα θα αγωνίζεται στη Δ Εθνική κατηγορία.
Στις προθέσεις της Διοίκησης είναι να παραμείνει ο κ. Νίκος Μανίκας που επί των ημερών του η ομάδα μετά από είκοσι περίπου χρόνια επέστρεψε στη Δ' Εθνική κατηγορία.

Εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν επαφές και συζητήσεις για το θέμα της ανανέωσης της παραμονής του κ. Μανίκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Μανίκας δεν έχει καμία αντίρρηση να συνεχίσει στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς και αυτό πιστεύεται ότι τελικά θα γίνει. Πάντως υπάρχουν κάποια προβλήματα που έθεσε υπόψη της Διοίκησης που χρήζουν άμεσης λύσης και αφορούν τους ποδοσφαιριστές.
μεση προτεραιότητα της διοίκησης του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς είναι η παραμονή όλων των παικτών που ο καθένας στο μέτρο του δυνατού πρόσφεραν με τη συμμετοχή τους στους αγώνες της περιόδου που τελείωσε με την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου της ομάδας στη Δ Εθνική κατηγορία. Είναι φανερό ότι οι ξένοι θα αποτελέσουν παρελθόν αφού στην κατηγορία αυτή δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.
Είναι όμως βέβαιο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί γιατί η Δ Εθνική είναι μια δύσκολη και με πολλές ιδιαιτερότητες κατηγορία...

 

πηγή: http://www.periferiako.com