Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην πόλη του Βόλου διεξάγει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων Tae Kwon Do του 2012.Συγκεκριμένα στις 12-13-14/10/2012 οι 800 καλύτεροι αθλητές από όλοι την Ελλάδα στις ηλικίες 1999,2000 και2001 αγωνίστηκαν για ένα μετάλλιο . Ο σύλλογος της πόλης μας συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές από τους οποίους οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο.

Οι αθλητές του Σπάρτακου Κοζάνης που διακρίθηκαν είναι οι εξής :
Παυλίτσας Ιωάννης στην κατηγορία των -37 κιλών δεύτερη θέση ,αργυρό μεταλλείο και έπειτα από τέσσερεις νικηφόρους αγώνες ,ηττήθηκε στον τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Παφίλης Κωνσταντίνος στην κατηγορία των -45 κιλών τρίτη θέση ,χάλκινο μεταλλείο και έπειτα από τρεις νικηφόρους αγώνες ηττήθηκε στον ημιτελικό.

Επίσης και οι άλλοι δύο αθλητές του συλλόγου που αγωνίστηκαν τα πήγαν πολύ καλά.

Η Σιδέρη Αλεξάνδρα στην κατηγορία των +59 κιλών που μάλιστα έφτασε ένα βήμα πριν τα μετάλλια και η Μπόντη Νίκη στην κατηγορία των -47 κιλών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή αλλά και για τις διακρίσεις τους από την Πρόεδρο του συλλόγου και ευχές για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Εξάλλου το έχουν αποδείξει ότι το μέλλον τους ανήκει.