Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Δεν άντεξε η Κοζάνη 2004 Κέρδισε η εμπειρία

Ακ. Σιάτιστας – Κοζάνη 2004 (2-1) 27/09/2009

Η Κοζάνη 2004 άρχισε με ιδανικές συνθήκες το παιχνίδι ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα κι έχασε ουσιαστικά την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού και είχε δοκάρι στο 16’ και προηγήθηκε στο 18’ με τον Καλιαμπάκα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, αρχικά ισοφάρισαν σε 1-1και στο β’ ημίχρονο σαφώς ανώτεροι κατάφεραν γύρισαν το παιχνίδι και πήραν το πρώτο τους τρίποντο.

Φάσεις και γκολ:
Στο 16’ ο Κιβρακίδης θα βρει τον Κοκκώνα , δυνατό σουτ του τελευταίου η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 18’ ο Σταφυλίδης από τα δεξιά θα δώσει κάθετη μπαλιά στον Καλιαμπάκα που θα αποφύγει ένα αντίπαλο και με δυνατό γωνιακό σουτ θα γράψει το 0-1.
Στο 23’ ο Φίλιος θα εκτελέσει πλάγιο, στο Ζιώγο Γ. που από κακό σημείο θα πιάσει δυνατό σουτ, η μπάλα θα βρει πόδια και θα καταλήξει κόρνερ.
Στο 37΄ωρα΄θος συνδυασμός Ζιώγου Β. με Ζιώγο Γ. θα τελευταίος θα μπει μέσα στην περιοχή θα πιάσει σουτ βολίδα και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Στο β’ ημίχρονο η Σιάτιστα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού πίεσε την Κοζάνη 2004 χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Γιαννάδη.
Στο 60’ ο Φίλιος θα βγάλει ωραία σέντρα, καρφωτή κεφαλιά του Ζιώγου Γ. η μπάλα λίγο έξω.
Στο 71’ πάλι ο Φίλιος θα βγάλει ωραία σέντρα έξυπνη κεφαλιά του Σιάστου η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-1.
Στο 90’ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της Σιάτιστας, Σίστα.

Ακ. Σιάτιστας (Μακρυγιαννίδης): Διαμαντής, Φίλιος, Γραβάς Γ., Νασιόπουλος, Γκούγκας, Τσίτσας, Ζιώγος Γ., Σιάσιος, Ζιώγος Β. (82’ Κάστιας), Μπούρτζος, Γράβας Κ. (57’ Πλάνος).

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Βούρκας (20’ Γιαννάδης), Γκούμας, Ευθυμιάδης, Κιβρακίδης, Κοκκώνας (62’ Μπακαλίδης), Μπέμπης, Καλιαμπάκας, Καραγιοβάνης, Σταφυλίδης, Τζούτζας (71’ Ευαγγελόπουλος), Καλημέρης.

Διαιτητής: Δραγώγιας
Βοηθοί: Γκέκα, Π”ελευθερίου

πηγη: http://www.fcmakedonikos.gr