Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Γ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

"5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ"

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo για τις κατηγορίες παίδων - κορασίδων έλαβε χώρα φέτος στην πόλη της Χαλκίδας, 1 με 4 Δεκεμβρίου 2011. Συμμετείχαν 1.200 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα εκ των οποίων οι 32 ήταν από την Κοζάνη και τον Σύλλογο Μακεδονική Δύναμη. Οι αθλητές /- τριες που είναι γεννημένοι / - νες το 1996 και το 1997 και κατέφεραν να πλασαριστούν στις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους, μοριοδοτήθηκαν για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, όπως έχει γίνει και με αθλητές του συλλόγου μας κατά το παρελθόν.

Η αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης ήταν σχεδόν νεοσύστατη, αρκετοί από τους αθλητές της αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, και δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα! Αυτοί οι νέοι αθλητές αποτελούν το μέλλον της ΄΄ μεγάλης ΄΄ ομάδας, είναι οι συνεχιστές και οι άξιοι διάδοχοι της ιστορίας που λέγεται Μακεδονική Δύναμη. Οι προπονητές της ομάδας, Αλμασίδης Χρήστος και Δόδουρας Γεώργιος, δηλώνουν με υπερηφάνεια πως αυτά τα παιδιά είναι το νέο αίμα, το αύριο της Μακεδονικής Δύναμης, μιας ομάδας που είχε και θα έχει διάρκεια στον χρόνο αφού όπως φαίνεται δεν λέει να στερέψει από ταλέντα.

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση. Ήταν για όλους τους, και κυρίως για τους μικρότερους, μία εξαιρετική εμπειρία ώστε να εξοικειώνονται με τις πραγματικές συνθήκες των αγώνων, την πίεση, το άγχος, την ήττα, τη νίκη για να μπορούν σιγά – σιγά να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και να μην στέκονται εμπόδιο στην πρόοδό τους. Όσο νωρίτερα το καταφέρουν αυτό τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν φτασμένοι αθλητές.

Συνολικός απολογισμός για την ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, 2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Οι αθλητές που τα κατέκτησαν είναι οι :

1) Παπαδόπουλος Ιωάννης του Ευθυμίου, χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία -45 κιλά.

2) Μπουντιούκος – Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  -61 κιλά.

3) Τζέλλου Αικατερίνη του Ιωάννη, αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία - 47 κιλά

4) Γκαραβέλλα Κατιάννα του Σπύρου, χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -33 κιλά

5) Παπαδόπουλος Αθανάσιος του Στέφανου, χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -49 κιλά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.