Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Γ εθνική Βόρειος όμιλος - Η... μητέρα των μαχών Ντέρμπι πρωτοπόρων στην Επανομή...

Οι διαιτησίες και λίγα λόγια για τους αγώνες της 30ης αγωνιστικής.

Το ντέρμπι των... ντέρμπι γίνεται στην Επανομή ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και την Βέροια στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι δύο πρωτοπόροι "μάχονται" για την θέση που οδηγεί απευθείας στην άνοδο για τη Β' Εθνική και λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες.

Το... τρελό του ομίλου είναι ότι μπορεί να υπάρξει ακόμα και τετραπλή ισοβαθμία, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι και νίκης των Αναγέννηση Γιαννιτσών και Εορδαϊκού με Φωκικό και Αναγέννηση Σερρών αντίστοιχα, τότε όλες οι ομάδες θα πάνε στους 54 βαθμούς!

 

 

Μακεδονικός - Κοζάνη

Η Κοζάνη μπορεί να βρίσκεται πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, όμως οι τρεις βαθμοί που έχει διαφορά από τον Οδυσσέα Αναγέννησης, μόνο ασφάλεια δεν της δίνει. Έτσι θέλει να κάνει ένα καλό ματς και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στον Μακεδονικό εκτός έδρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Φραγκάκης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πτηνόπουλος, Αναγνωστόπουλος (Καβάλας)

 

 

Δόξα Κρανούλας - Πυρσός Γρεβενών

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της επιθυμεί η Δόξα Κρανούλας, προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών που θα της δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την υπόθεση παραμονής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
2ΒΟΗΘΟΙ: Νιώτη, Μανασής (Τρικάλων)

 

Εορδαϊκός - Αναγέννηση Σερρών

Ο Εορδαϊκός ψάχνει μόνο τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου για τη Β' Εθνική, ενώ από την άλλη και ο Οδυσσέας Αναγέννησης αυτό που θέλει είναι τους βαθμούς για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία της Γ' Εθνικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ:Δαλούκας, Παπαγεωργίου (Θεσσαλίας)

 

 

Φωκικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μπορεί ο Φωκικός να μην "καίγεται" τόσο για βαθμούς, καθώς δεν έχει πρόβλημα για υποβιβασμό, όμως στην ομάδα της Άμφισσας έχουν τονίσει πως καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από την έδρα της. Έτσι η Αναγέννηση Γιαννιτσών για να μπορέσει να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου θα πρέπει να τα δώσει όλα κόντρα στον Φωκικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Ντάλας (Αθηνών)

 

Νίκη Βόλου - Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα έχουν ακόμα ελπίδες για άνοδο στη Β' Εθνική, μετά τα τελευταία αποτελέσματα που πέτυχαν στο πρωτάθλημα, όμως οι δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Βόλου, Στράτου Γιδόπουλου, αποδεικνύουν πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΟΤ. "Πονοκέφαλος" για τον τεχνικό των Τρικάλων, Ζόραν Μπάμποβιτς, ο τραυματισμός του Κεραμά καθώς λείπει λόγω τιμωρίας και ο Μανουσάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ταρανάς, Μπαμπάς (Αθηνών)

Εθνικός Φιλιππιάδας - Θερμαϊκός Θέρμης

Αυτό που θέλουν στον Εθνικό Φιλιππιάδας είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Έτσι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα εντός έδρας με τον Θερμαϊκό Θέρμης, ο οποίος έχει ήδη υποβιβαστεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλημάς (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ:Βλάσσης, Στοϊκος (Κέρκυρας)

 

Αναγέννηση Επανομής - Βέροια

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει στο ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Επανομής και την Βέροια. Οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, με την Αναγέννηση ως νεοφώτιστη να αποτελεί και την έκπληξη της χρονιάς, όμως τώρα θα πρέπει να αναμετρηθούν μεταξύ τους. Η Βέροια θα παραταχθεί χωρίς τον ταλαιπωρημένο από ίωση Ευθυμιάδη όπως και τον τραυματία Ράνιτς. Από την άλλη η Αναγέννηση Επανομής θα αγωνιστεί δίχως τον τιμωρημένο Γκλάμοσακ και τον τραυματία Μπακάλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Σιδηρόπουλος, Ναλμπάντης (Κιλκίς)

 

πηγή: http://www.golden3.gr