Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Γ’ Εθνική Δόξα Κρανούλας – Κοζάνη 1-1

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε η Κοζάνη στην Κρανούλα παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην τοπική Δόξα. Από τη μια η φλυαρία των επιθετικών της κι από την άλλη η ατυχία, δεν άφησαν την ομάδα της Κοζάνης να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε μόλις στο 2’ αλλά το πλασέ του Τσαλίδη απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας.
Στο 20’ ο Τσιατούρας θα βγάλει σέντρα στην περιοχή της Κοζάνης, ο Σίμσον θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Βούρας θα πεταχτεί και θα βγάλει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 24’ επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Μαντζιάρη, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 34’ η Κρανούλα θα προηγηθεί 1-0, με δυνατό σουτ του Τσιατούρα μέσα από την περιοχή.
Στο β’ ημίχρονο η Κοζάνη θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της και θα πιέσει τους γηπεδούχους για την ισοφάριση.
Στο 60’ σουτ κεραυνός του Γκόβα, η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και θα σκάσει στη γραμμή της εστίας της Δόξας.
Στο 75’ σέντρα του Τσαλίδη, κεφαλιά του Μαντζιάρη η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 80’ θα έρθει η ισοφάριση για τους Ερυθρόλευκους όταν ο Γκόβας θα εκτελέσει φάουλ μέσα στην περιοχή κι ο Τζώρας με έξυπνη γυριστή κεφαλιά θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα και θα γράψει το τελικό 1-1.

Δόξα Κρανούλας: Κοβεντάρης, Γκόλιας, Τσιατούρας, Τσαούλης, Διαμαντής, Μπλέτσας, Παπαβασιλείου, Κάκος, Σίμσον, Καραμπίνης, Μπιρσώνης, Τσιάτος, Καραγιώργης, (Σαρδίνης ).

Κοζάνη: Βούρας, Βλάχος, Στεργιόπουλος, Κλάζογλου, Δελήμπασης, Τσαλίδης, Μετούσεβ, Χρέντζαρ, Τομαράς, Μαντζιάρης, Μκρτσιαν. (Δρόσος, Γκόβας,Τζώρας)

Διαιτητής: Μπόρτζαρης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Τσάτσος, Τσαγγάρη (Μακεδονίας)