Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Γ΄ Εθνική 2ος Όμιλος Βορράς

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου ανέβηκε η Αναγέννηση Επανωμής, μετά την ολκλήρωση της 4ης αγωνιστικής της Γ` Εθνικής. Η Αναγέννηση επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Θερμαϊκού και έφτασε τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα. "Στραβοπάτησε" η Βέροια, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Βισαλτιακό εντός έδρας. Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν οι Εθνικός Φιλιππιάδας και Εορδαϊκός.

 

Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 17`, από γκολ του Πλατάκη, η Αναγέννηση Επανωμής κατέφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φύγει από το γήπεδο της Θέρμης με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 62` ο Αποστολίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90`, ο Βανγκέλι έγραψε το τελικό 2-1.

Η Βέροια δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βισαλτιακό εντός έδρας. Αντίθετα, ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κοζάνης, με γκολ του Μιχάλη στο 45`.

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Εορδαϊκός, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Καστοριά. Στο 18`, ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι "απάντησαν" στο 65`, με τον Μιρτσέτα. Η συνέχεια άνηκε στον Εορδαϊκό, ο οποίος με γκολ των Τσουλάκου και Καραμπατζάκη, πήρε την νίκη με 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του 2ου ομίλου, για την 4η αγωνιστική:
Βέροια - Βισαλτιακός 0-0 
Θερμαϊκός - Αναγέννηση Επανωμής 1-2 (17` Πλατάκης - 62` Αποστολίδης, 88` Βανγκέλι) 
Κοζάνη - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 (45` Μιχάλης) 
Πυρσός Γρεβενών - Μακεδονικός 1-0 (11` Κοπούνοβιτς) 
Τρίκαλα - Δόξα Κρανούλας 0-0 
ΠΑΟ Νέων Επιβατών - Νίκη Βόλου 0-0 
Οδυσσέας Αναγέννησης - Φωκικός 1-1 (76` Λεωνίδας (π) - 6` Ταμπάκης)  
Καστοριά - Εορδαϊκός 1-3 (65` Μιρτσέτα - 18` Διαμαντόπουλος, 72` Τσουλάκος, 79` Καραμπατζάκης (π))