Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Βαριές κατηγορίες του Πυρσού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

«Καρικατούρα» και «οπερέτα» χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο βόρειο όμιλο, με επιστολή-καταγγελία στον πρόεδρο της ΕΠΟ η διοίκηση της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών, μετά τον αγώνα της ομάδας απέναντι στο Θερμαϊκό, την Κυριακή που μας πέρασε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο.
Κοινοποίηση: Προς Κ.Ε.Δ.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Απευθυνόμαστε σε σας υπό την ιδιότητά σας, με την οποία έχετε την ευθύνη να συμβάλλετε στη διοργάνωση και του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής, ενός πρωταθλήματος-οπερέτα.
Είχατε την ευκαιρία να γίνετε αποδέκτες των δίκαιων διαμαρτυριών μας για  τον αγώνα του Πυρσού Γρεβενών κόντρα στη Βέροια, μετά τη συνάντησή σας με το μεγαλομέτοχο του Πυρσού και παραιτηθέντα πρόεδρο κ.Δημήτρη Παπαϊωάννου.
Ανάμεσα στις νουθεσίες σας για τα επεισόδια στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στις αφ' υψηλού  τοποθετήσεις σας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σ' εκείνη τη συνάντηση σάς ξέφυγε και μια δέσμευση ότι ο Πυρσός Γρεβενών δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει το πρόβατο επί σφαγή στο βωμό οιωνδήποτε άνομων συμφερόντων, υποσχεθήκατε ότι με όλους τους τρόπους θα εγγυηθείτε την προστασία της ιστορικής ομάδας μας.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν τα καταφέρατε. Ο αγώνας εναντίον του Θερμαϊκού την περασμένη Κυριακή, μας απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι το εν λόγω πρωτάθλημα έχει καταντήσει μια καρικατούρα.
Τι να πρωτοθυμηθούμε;
A)Διαιτητής Σκούπρας στο παιχνίδι Πυρσός – Κρανούλα
B)Διαιτητής Καζάς στο παιχνίδι Πυρσός – Εορδαϊκός
Γ)Διαιτητής Πρασαντζής στο χθεσινό παιχνίδι. Αυτός δικαιούται τα πρωτεία μετά το αστείο πέναλτι στο 90' του αγώνα που αλλοίωσε το αποτέλεσμά του.
Και όλα αυτά στην μετά Φραγκάκη (διαιτητής αγώνα με τη Βέροια) εποχή, που γύρισαν το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω.
Εξάλλου οι ελάχιστες υγιείς οικονομικά ομάδες που απέμειναν έχουν από καιρό τοποθετηθεί στη βιτρίνα του καταστήματος για να παίζουν το ρόλο του κράχτη, να <<πρωταγωνιστούν>>, αλλά να μην καταφέρνουν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, να δέχονται απανωτές σφαλιάρες, αλλά να μη μιλάνε για να δείχνουν <<ανωτερότητα>>.
Έχουμε νομίζουμε την απαίτηση να ανανεώσετε την εκφρασμένη σας βούληση και να πάρετε τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση των ίσων όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Σας ευχόμαστε να μπορέσετε να καθαρίσετε τον κόπρο του Αυγεία, να διαλύσετε τα κατακάθια στη λιμνοθάλασσα των μικρών επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να κάνετε με λίγα λόγια πράξη το διακηρυγμένο από εσάς όραμα για ένα ποδόσφαιρο τίμιο και καθαρό.

Παράλληλα η διοίκηση της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για το πάθος, την αγωνιστικότητα και το νικηφόρο πνεύμα που έδειξαν στον αγώνα με τον Θερμαϊκό. «Θεωρούμε ότι είμαστε οι αναμφισβήτητοι ηθικοί νικητές της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα της οποίας αλλοιώθηκε με τρόπο απροσχημάτιστο από τη σφαγιαστική διαιτησία του κ. Πρασαντζή», καταλήγει η ευχαριστήρια επιστολή της διοίκησης του Πυρσού.

Με τιμή
Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ