Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Α’ ΕΠΣΚ Μ. Αλ. Χαραυγής – Μακεδονικός Κοζάνης 2-3

Λαχτάρησε αλλά … πήρε τη νίκη

Λαχτάρησε στο τέλος ο Μακεδονικός αλλά νίκησε με σκορ 2-3 σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση με συγκάτοικο το Βελβεντό που κέρδισε στο ντέρμπι στις καθυστερήσεις την Ασβεστόπετρα με σκορ 2-1 και την έριξε απο την κορυφή. Μία εύκολη διαγραφόμενη νίκη κι ένας σίγουρος θρίαμβος για τον Μακεδονικό που προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με 0-3 κόντεψε να γίνει τραγωδία αφού απο τη μία τραγικά αμυντικά λάθη κι απο την άλλη η φλυαρία κι επιπολαιότητα των επιθετικών του , έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να μειώσουν στο 82΄σε 2-3 και να διεκδικούν στο τέλος την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι που έδειξαν ένα πολύ δυνατό συγκρότημα που δεν τα παρατάει εύκολα μπήκαν στο παιχνίδι χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο . Στη συνέχεια ο Μακεδονικός σοβαρεύτηκε πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με καλή κυκλοφορία της μπάλας προηγήθηκε με 0-3 , δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και γενικά έδειχνε να είναι το αφεντικό της συνάντησης μέχρι και το 75΄Η Χαραυγή απο εκείνο το σημείο και μετά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και την φλυαρία του Μακεδονικού και με στημένες φάσεις απείλησε ακόμα και με την ισοφάριση .

Φάσεις και γκολ:

Στο 2΄φάουλ με τον Κοντογιαννόπουλο , κεφαλιά μέσα απο την περιοχή του Τιούλη αποκρούει ωραία ο Βαρυτιμίδης.
Στο 9΄ο Ρωμνιόζογλου θα εκτελέσει νέο επικίνδυνο φάουλ θα πεταχτεί ο Χατζαβερίδης και με γυριστή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα να βρει το κάθετο δοκάρι.
Στο 14΄φάουλ του Σαββούδη διώχνει δύσκολα ο Τριανταφυλλίδης.
Στο 17΄ταχύτατος συνδυασμός Σαββούδη , Σταφυλίδη , που θα βγάλει σέντρα " ξυράφι " κι ο Σακαλής με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή θ ανοίξει το 0-1
Στο 22΄δυνατό σουτ Σακαλή έξω απο την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τριανταφυλλίδης 
Στο 45΄κόρνερ Σαββούδη κεφαλιά του Κουτσώνα απο κοντά 0-2
Στο 45΄+ αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Τζούτζα να δίνει στον Σαββούδη κι αυτός ε την μία να βγάζει μόνο του απέναντι στον Τριανταφυλλίδη τον Αντωνόπουλο Κ αλλά το πλασέ του περνάει άουτ.
Στο 58΄ ο Σταφυλίδης θα πιέσει τους αμυντικούς θα κλέψει τη μπάλα και με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3
Στο 63΄φάουλ του Σαββούδη διώχνει δύσκολα ο Τριανταφυλλίδης.
Στο 70΄φάουλ του Ρωμνιόζογλου , κι ενώ ο Βαρυτιμίδης δείχνει να καθαρίζει τη φάση , η μπάλα θα γλυστρίσει απο τα χέρια του και θα καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 74΄ο Κουτούλας πάσα τετ α τετ στον Σταφυλίδη , πλασέ του τελευταίου ,άουτ
Στο 78΄φάουλ Ρωμνιόζογλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι
Στο 85΄κόρνερ απ ευθείας εκτελεσμένο απο τον Ρωμνιόζογλου αιφνιδιάζει τους πάντες και μειώνει σε 2-3 βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι.
Στο 90΄στη αντεπίθεση ο Μακεδονικός με τον Σταφυλίδη να αποφεύγει τον Τριανταφυλίδη , να ανατρέπεται , αλλά ο κ. Τσιγγένης να δείχνει " παίζεται"
Στο 93΄κόρνερ για τους γηπεδούχους πάλι με τον Ρωμνιόζογλου, διώχνει με υπερένταση ο Βαρυτιμίδης.

 

Μ. Αλ. Χαραυγής( Κασικτσόπουλος):Τριανταφυλλίδης, Δημητριάδης, Σαββίδης, Κατίδης (65’ Τσιόγκας), Τιούλης, Κοντογιαννόπουλος (55’ Θεοδωρίδης), Τσιτιρίδης, Ρωμνιόζογλου, Κοντοδήμος, Χατζιαβερίδης, Μπούρμπουλάς (67’ Τσιτιρίδης)

 

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Ευθυμιάδης, Αντωνόπουλος Γ., Κουμπούρας, Σταφυλίδης, Τζούτζας, Σακαλής, Κουτσώνας (90’ Πάτσιος), Αντωνόπουλος Κ. (67’ Κουτούλας), Πηγαδάς, Σαββούδης (65’ Λαμπίρης)

 

Διαιτητής: Τσιγγένης

Βοηθοί: Μπισούκης, Ιωαννίδης Ν.

 

maties sta sport (alfa radio 89.fm - Κοζάνη)