Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-3

Παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έγινε την περασμένη Κυριακή στη Μαυροπηγή εκεί όπου Άρης Μαυροπηγής και Ατρόμητος στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.
Καλύτερα όμως πρέπει να πούμε Παρλάνης- Βερίκοκος 3-3 αφού οι 2 παίκτες έκαναν χατ-τρικ αλλά τελικά δεν μπόρεσε κανένας να πανηγυρίσει τη νίκη.

Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, ανατροπές στο σκορ, δύο πέναλτι και που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Η Μαυροπηγή με ένα κράμα παλιών και νέων παικτών κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ από το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος να βρει τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει τη στιγμή που έδειχνε να μένει από δυνάμεις.

Από την άλλη ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, βρήκε και αυτός το σθένος να γυρίσει το παιχνίδι στην επανάληψη, όταν έχανε με 2-1, αλλά δεν «καθάρισε» το παιχνίδι μετά το 2-3 και τελικά το πλήρωσε, αφού και η άμυνα του ήταν σε τραγική μέρα.

Παράπονα από τον διαιτητή Μπαϊραμίδη έχουν και οι 2 ομάδες. Η Μαυροπηγή διαμαρτύρεται για μια φάση όπου θεωρούν ότι ο Παρλάνης ανατράπηκε από το Κούλι ενώ ο Ατρόμητος γιατί στη φάση του πέναλτι δεν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Κοτζαΐτσης και ότι λίγο πριν το 3-3 δεν δόθηκε καθαρό φάουλ πάνω στον Λέσι και στη συνέχεια δόθηκε το πέναλτι εις βάρος τους.

Φάσεις-γκολ

Στο 3ο φάουλ του Βερίκοκου πέρασε άουτ και ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ από καλή θέση.
Στο 11ο σέντρα του Παναγιωτίδη σουτ του Παρλάνη άουτ και στο 14ο σουτ του ίδιου παίκτη δεν βρήκε και πάλι στόχο.
Στο 16ο ο Ποιμενίδης από δεξιά σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Βλάχου πέρασε άουτ και στο 19ο ο Βερίκοκος έκανε από αριστερά ατομική προσπάθεια και σέντραρε αλλά ο Κούλι σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 20ο ο Βερίκοκος δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε ενώ δέκα λεπτά μετά ατομική προσπάθεια και σουτ του Παρλάνη απέκρουσε ο Δημητριάδης.
Στο 32ο ο Βερίκοκος ελίχθηκε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο,
Με το ξεκίνημα το β΄ μέρους ο Κοτζαΐτσης κόντραρε σωτήρια το σουτ του Βερίκοκου από καλή θέση και στο 47ο ο Παρλάνης εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Ατρομήτου προχώρησε και με σουτ ισοφάρισε.
Η Μαυροπηγή συνέχισε να πιέζει και για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 63ο . Ο Λεσάϊ γύρισε άσχημα με το κεφάλι προς τα πίσω ο Κούλι καθυστέρησε να πάει στην μπάλα και ο Παρλάνης που καιροφυλακτούσε πήρε την μπάλα πέρασε και το τερματοφύλακα και έκανε το 2-1.
Η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε μόνο 5 λεπτά αφού στο 68ο ο Ποιμενίδης μπήκε στην περιοχή και εκεί ανατράπηκε από Κοτζαΐτση. Το καθαρό πέναλτι που υποδείχτηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Βερίκοκος για το 2-2.
Ο Ατρόμητος έχοντας καλύτερες αντοχές συνέχισε να πιέζει και στο 75ο σέντρα του Βλάχου σουτ του Ποζίδη απέκρουσε ο Δημητριάδης και στο 79ο ο Βερίκοκος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 2-3.
Το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει στη πλευρά των φιλοξενούμενων αλλά οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουν. Στο 81ο το σουτ του Παρλάνη μπλόκαρε ο Δημητριάδης και στο 84ο κόρνερ του Γιουβανίδη κεφαλιά του Κοτζαΐτση έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γαβριηλίδης.
Στο 86ο ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι όταν ο Ποζίδης μετά από πάσα του Βερίκοκου νικήθηκε στο τετ-α-τετ από το Καραγεωργίου και τελικά το πλήρωσε.
Στο 88ο λοιπόν ο Αλίεφ έχασε τη μπάλα στο κέντρο οι γηπεδούχοι έκαναν το γέμισμα, ο Λεσάϊ καθυστερεί να διώξει, χάνει τη μπάλα (με καθαρό φάουλ) από το Παρλάνη που μπαίνει στη περιοχή και εκεί ανατρέπεται από το Λόφτσαλη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο παθών για το τελικό 3-3.
Στο 90ο ο Βερίκοκος βγήκε μόνος απέναντι στο Καραγεωργίου αλλά πλάσαρε άουτ.

Άρης Μαυροπηγής: Καραγεωργίου Ε., Σόσκος (55ο Τσιαρτσιανίδης), Μπερνάλης (57ο Βλάχου), Γιουβανίδης, Καραγεωργίου Δ. (73ο Κωνσταντινίδης), Καραχαρίσης, Εμμανουήλ, Αθανασιάδης, Παναγιωτίδης, Παρλάνης, Κοτζαΐτσης.

Ατρόμητος: Δημητριάδης, Καραπέτρος (43ο Γαβριηλίδης),, Καλπακίδης, Λεσαϊ, Κούλι, Λόφτσαλης, Αλίεφ, Τσαγκαλίδης (55ο Ποζίδης), Βερίκοκος, Ποιμενίδης (69ο Μπρέεφ), Βλάχος.