Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Αρίων Πτολεμαϊδας - ΓΑΣ Κιλκίς 24-22 ανταπόκριση και φωτορεπορτάζ του αγώνα

Μετά  από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Αρίων πέτυχε την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στο ντέρμπι το Κιλκίς με 24-22 (ημ.13-12). Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες που πήγαιναν γκολ-γκολ, αλλά στο τέλος ο Αρίων χάρη και στο κόσμο του (ήταν για μια ακόμα φορά εκδηλωτικός αν και λίγος), κατάφερε να πάρει τους 2 βαθμούς. .....

Πρέπει να τονιστεί ότι στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού αθλητή και αδερφού του παλιού τερματοφύλακα του Αρίων στο χαντ-μπολ Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Νίκου , που «έφυγε» ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη.

Εμείς να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Οι φιλοξενούμενοι που έκαναν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (το παιχνίδι με τον Αρχέλαο θα γίνει τις επόμενες μέρες), ξεκίνησαν πολύ καλά και προηγήθηκαν με 1-4 με γκολ του Χοτζούδη στο 7ο .

Ο Αρίων με γκολ του Τριανταφυλλίδη μείωσαν προσωρινά σε 3-4 στο 9ο αλλά πολύ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Χοτζούδη και πάλι προηγήθηκε 4-7 στο 12ο.

 

 

 

 

Από εκεί και μετά άρχισε η αντεπίθεση του Αρίων ο οποίος βοηθούμενος από την είσοδο του Χαλκίδη αντί του Κεσίδη (μπήκε στο 16ο για μια εκτέλεση πέναλτι με το σκορ στο 7-7 και δεν ξαναβγήκε), ισοφάρισε 7-7 με τον Αναστασίου και προηγήθηκε 8-7 με γκολ του Νικολφσκι αμέσως μετά.

Οι 2 ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και στο 26ο το Κιλκίς προηγήθηκε 9-11 με γκολ του Δημάκη.

 

 

 

Ο Αρίων όμως με σερί 3-0 προηγήθηκε 12-11 στο 28ο , χάρη σε γκολ του Ρήγα και πήγε μπροστά στο ημίχρονο χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ του Νικολόφσκι.

Στην επανάληψη οι 2 ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ. Με το σκορ στο 18-17 για τον Αρίων, χάρη σε γκολ του  Γαλάνη η ομάδα της Πτολεμαΐδας, βρέθηκε να παίζει με 2 παίκτες περισσότερους, αλλά «κατάφερε» να μη σημειώσει κανένα γκολ.

Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν αυτοί με +2 παίκτες και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να προηγηθούν 20-19 με γκολ του Δεληγιάννη στο 49ο.

Ο Αρίων ακολούθως πήρε πάλι το προβάδισμα με  21-20 στο 52ο χάρη σε γκολ του Φυραρίδη, βρέθηκε πίσω 21-22 με γκολ του Δεληγιάννη αλλά τελικά χάρη σε γκολ των Αυλογιάρη και Αναστασίου (2), πήρε τη νίκη αν και στο τέλος με το σκορ στο 23-22, υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Διαιτητές: Μπουγιάκας- Χτζηπαναγιωτίδης.

Τα  δεκάλεπτα 3-4, 8-9, 13-12 (ημ.), 16-15, 19-20, 24-22 (τελ).

Αρίων: Κεσίδης, Χαλκίδης, Ρήγας 1, Αναστασίου 7 Nikolofski 6, Μακρυανίδης , Τριανταφυλλίδης 1, Φυραρίδης 2, Αυλογιάρης 3, Γαλάνης 4, Κατωτοικίδης .

Κιλκίς: Τριανταφύλλου, Γκιντίδης 1, Δεληγιάννης 10, Χοτζούδης 5, Δημάκης 3, Μέγκας 3, Κυπραίος, Μαυρόπουλος, Γρηγοριάδης, Λασιάκης.