Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Απόλυτος κυρίαρχος ο Μακεδονικός Δάμασε τον Τιτάν

Μακεδονικός Κοζάνης - Τιτάν Σερβίων 3-0 [11η αγωνιστική ]

O Μακεδονικός ουσιαστικός και σοβαρός κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο ντέρμπι των πρωτοπόρων παίρνοντας μια σπουδαία νίκη επί του Τιτάν Σερβίων με σκορ 3-0. H τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τα παιδιά του Γιώργου Παπακώστα μόνο τυχαία δεν ήταν αφού πατούσαν καλύτερα στο χόρτο, ήταν ανώτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ,επικράτησαν δίκαια του Τιτάν και πήραν καθαρή νίκη πιστοποιώντας την αγωνιστική τους άνοδο.

Σύμφωνα πάντως με τη γνώμη του προπονητή της ομάδας κ Παπακώστα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η διάρκεια στην απόδοση. Οπωσδήποτε νίκες σαν αυτές καταξιώνουν μια ομάδα , αλλά πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια. Βέβαια τα μηνύματα που δίνει ο Μακεδονικός είναι πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον, καθώς η ομάδα δείχνει να αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού και να ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή της. Με τη νίκη του αυτή ο Μακεδονικός παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς διαφορά απο την δεύτερη Ασβεστόπετρα που ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Ακ. Σιάτιστας. Το συγκρότημα του κ. Παπακώστα την επόμενη αγωνιστική θα έχει άλλο ένα δύσκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσουν την δυνατή ομάδα της Ασβεστόπετρας εκτός έδρας σε ένα ακόμα ντέρμπι πρωτοπόρων που αναμένεται απο τους φιλάθλους με μεγάλο ενδιαφέρον.

Φάσεις και γκολ

 

  • Στο 6’ κοντινό πλασέ του Τζικόπουλου Α., αποκρούει σε κόρνερ ο Μουστάκας.
  • Στο 20’ ατομική προσπάθεια του Σαββούδη, που θα πάρει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα κερδίσει τις κόντρες κι από κοντά με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-0 για το Μακεδονικό.
  • Στο 32’ σουτ Σαββούδη από μακριά, λίγο έξω.
  • Στο 40’ κόρνερ με το Σακαλή στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά Σταφυλίδη, άουτ.
  • Στο 43’ ωραία επιθετική ενέργεια του Μακεδονικού, με το Σταφυλίδη να βγάζει παράλληλη μπαλιά, ο Σακαλής θα αφήσει τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, δυνατό σουτ του Κουτσώνα που έρχεται από πίσω, η μπάλα λίγο έξω.
  • Στο 49’ σέντρα του Κουμπούρα από αριστερά, κεφαλιά του Σταφυλίδη, αποκρούει ο Βήττας, η μπάλα θα φτάσει πάλι στο Σταφυλίδη που με συρτό σουτ θα κάνει το 2-0.
  • Στο 56’ φάουλ με τον Τσικόπουλος Η. μέσα στην περιοχή, σουτ από πλάγια θέση του Σιάμινου, άουτ.
  • Στο 64’ δυνατό σουτ του Σαββούδη έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
  • Στο 73’ ο Νέστορας σπάει το τεχνικό οφ σάιντ, παράλληλη μπαλιά στον Κακαφίκα αυτός θα πιάσει το δυνατό σουτ, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, θα διώξει ο Τζούτζας.
  • Στο 85’ σέντρα Κουμπούρα, κεφαλιά Λαμπίρη, άουτ.
  • Στο 88’ ο 16χρονος Λαμπίρης θα πετύχει το τρίτο και το ομορφότερο γκολ του Μακεδονικού, όταν έξω από τη μεγάλη περιοχή θα αποφύγει δύο αντιπάλους, θα πιάσει το δυνατό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι του Βήττα σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Μουστάκας, Αντωνόπουλος Γρ., Κουμπούρας, Σταφυλίδης (86’ Λεφάκης), Τζούτζας, Σακαλής, Αντωνόπουλος Κ. (46’ Λαμπίρης), Πηγαδάς, Σαββούδης (75’ Κουτούλας), Κουτσώνας, Πάτσιος.

Τιτάν Σερβίων (Αγόρου): Βήττας, Δεληνιώτης, Χαρίσιος, Κακαφίκας, Τσικόπουλος Ηλ. (85’ Βήττας), Αγόρου, Τσικόπουλος Α., Μπάρα, Σιάμηνος, Θώμος, Νέστορας.

Διαιτητής: Πανυτσίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιουβάρας Θ.

http://www.fcmakedonikos.gr/news.php?extend.610