Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Αποδραση Σωτηριας Για Το Σβορωνο...... Στραβοπατημα Για Τη Σιατιστα....

Με κυρίαρχο στοιχείο τον πολύ δυνατό αέρα ο οποίος τελικά έπαιξε το δικό του βοηθητικό ρολό για την ομάδα του Σβορωνου και τους παίχτες της Σιάτιστας να χάνουν ότι δε χάνεται κυριολεκτικά, ο Σβορωνος πήρε ότι καλύτερο μπορούσε από μια δύσκολη έδρα.

Πολύ νωρίς μόλις στο 5' ο Τσέργας με μακρινή σέντρα-σουτ από δεξιά κ πλάγια θέση κ με τη βοήθεια λίγο του αέρα έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα του Τραπεζανλίδη.

Από εκεί και στο εξής η πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχομένη και ασφυκτική. Όλο το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες κυρίως με πρωταγωνιστές Κωτούλα και Τζιουκαλια  που συνεργαζόταν συνεχώς χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν όσο περνούσε η ώρα και πλησιάζοντας το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 72’ ο Κωτούλας βρέθηκε μόνος ακόμη μια φορά στη μικρή περιοχή πλάσαρε  αλλά απέκρουσε ο Ιτσιος σε κόρνερ.

Στο 75’ εκτέλεση φάουλ του Δαινα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Πατσικοπουλος έπιασε κεφαλιά-πάσα στον Κωτούλα ο οποίος  σούταρε στο κάθετο δοκάρι του Ιτσιου.
Στο 77’ παρόμοια  εκτέλεση φάουλ του Δαινα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε ο Τζιουκαλιας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό πίεζαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι  έχασαν μοναδική ευκαιρία στο τέλος με τον Πατσικοπουλο να βρίσκεται μόνος του στη μικρή περιοχή μετά από συρτή σέντρα του Τζιουκαλια από τα δεξιά.

Πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι από το Δημήτρη Δαινα ο οποίος ήταν ο κύριος τροφοδότης των επιθετικών των γηπεδούχων έχοντας και καλές εκτελέσεις σε κάθε στημένη μπάλα.

Σιάτιστα: Τραπεζανλίδης, Παπαδόπουλος, Νούσιος (75’ Πατσικόπουλος), Τζιούκαλιας, Νασιόπουλος, Χατζηρούπης, Γκαραγκούνης Β. (64’ Μαλούτας), Ωττας (53’ Μπούρτσος), Γκαραγκούνης Ν., Κωτούλας, Δαϊνάς

Σβορώνος: Ιτσιος, Βαρβαρέσος, Μπατάλας, Νταντάμης, Κατσίμπουρας, Γκουνταμάνης (65’ Καρυπίδης), Πέτρου, Τσέργας (90’ Λιάτσος), Μιχαλήτσιος, Αετός, Βέρος (80’ Νατσιάβας)

ΝΑΟΥΜ ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΑΠΟ SIERA FM 105.3