Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Αντού: «Πολύ σκληρό το ελληνικό πρωτάθλημα»

Μπορεί ο Φρέντι Αντού να μη λογαριάζεται στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την επόμενη σεζόν, μπορεί η σχέση του να κράτησε λίγους μήνες με την ομάδα του Άρη, αλλά ο Αμερικανός εξτρέμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Θεσσαλονίκης......

 

«Στην Ελλάδα μου έλεγαν να παίζω ένας εναντίον ενός. Δεν θυμάμαι πότε άλλοτε να μου έχουν ζητήσει να κάνω αυτό το πράγμα, που είναι ουσιαστικά το όπλο μου. Βελτιώθηκα στο αμυντικό κομμάτι και δεν θα αγωνιζόμουν αν δεν το έκανα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σκληρό από ό,τι νομίζει ο πολύς κόσμος. Έμαθα να είμαι άντρας, αφού εκεί δεν αστειεύονται. Είναι συνέχεια κάτω από τη μύτη σου και θέλουν να σε εμποδίσουν να κάνεις το παιχνίδι σου», δήλωσε ο πρώην παίκτης των «κιτρίνων» στο “Associated Press”.

 

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της χώρας του αγωνίζεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ωστόσο ο Φρέντι Αντού δεν κατάφερε να βρίσκεται εκεί παρότι το… «Ήθελα πολύ να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νοτίου Αφρικής, αλλά δεν τα κατάφερα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε.

 

«Πλέον θέλω να αγωνιστώ στο επόμενο, το 2014, αλλά η προετοιμασία για αυτό ξεκινά για μένα από τώρα. Για να τα καταφέρει κάποιος χρειάζεται να καθιερωθείς, να βοηθάς την ομάδα και να κάνεις τη διαφορά. Ελπίζω ως το 2014 να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την εθνική μου ομάδα. Πάντως η αυτοπεποίθησή μου είναι στα ύψη και δεν με επηρεάζει το γεγονός ότι δεν κλήθηκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού έπαιξα σε μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα».