Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η εμπειρία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ντέρμπι της Κοζάνης, όπου η ομώνυμη ομάδα επιβλήθηκε 5-0 του νεοφώτιστου Περδίκκα.

Από νωρίς οι «κόκκινοι» φρόντισαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο 20ο ο Τραυλός έκανε τη σέντρα και ο Βασίλιεβιτς με σουτ έκανε το 1-0. Στο 30ο ο Τοπάλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δαραμάρας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουλουκίδης με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 36ο ο Βασίλιεβιτς έκανε το σουτ και ο Μπαμπάρης που βρέθηκε μπροστά στο τέρμα, απέκρουσε με το χέρι. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλλε τον παίκτη του Περδίκκα. Ο Καραμπατζάκης ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η

Κοζάνη έριξε κάπως τον ρυθμό της, αν και σημείωσε άλλα δύο γκολ. Στο 58ο ο Βασίλιεβιτς έκανε το σουτ, ο Κεχαγιάς απέκρουσε, με τον επερχόμενο Τραυλό να σημειώνει το τέταρτο γκολ της Κοζάνης. Το τελικό 5-0 έγινε στο 67ʼ, με τους Κουλουκίδη και Σικαλόπουλο να παίζουν το ένα δύο και ο τελευταίος με πλασέ σκόραρε.

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Λαγός (62ο Τακίδης), Συμεωνίδης, Γατσόρης, Ποζίδης, Καραμπατζάκης, Βασίλιεβιτς (62ο Πουρλουκάκης), Κουλουκίδης, Δαραμάρας, Τοπάλης, Τραυλός (62ο Σικαλόπουλος)

ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Κεχαγιάς, Αρσενίδης, Κοντογουλίδης (46ο Χαϊτίδης), Γετιμής, Μπαμπάρης, Νταλάκας, Συμεωνίδης (70ο Χαραλαμπίδης), Κίλης, Αραμαδανίδης (46ο Μπουράκης), Ντε Σόουζα, Τσιντός