Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Κοζάνη 2-1 - Φιλική ήττα για την Κοζάνη

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Κοζάνης, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στα Γιαννιτσά, με σκορ 2-1. Οι προπονητές Στέφανος Μπορμπόκης και Βασίλης Παπαδόπουλος έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Λαζαρίδη (4'), Ντιόγκο (18', 34'), ενώ πήραν προβάδισμα στο 28' με προβολή του Στεφανίδη, έπειτα από σέντρα του Δούμα. Στο 40' ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απωλέσουν μια καλή ευκαιρία με τον Αγγελούδη, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 50' με κεφαλιά του Μκρτσιάν από σέντρα του Γκόβα. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 80', όταν ο Καρυοφύλλης σκόραρε με ωραίο σουτ από πλάγια θέση.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Στέφανος Μπορμπόκης): Κατρατσέας, Κουτρογιάννης, Χιντζίδης, Παπαγερίδης, Μοσχάκης, Ν. Ιορδανίδης, Τσιλιγκερίδης, Γ. Ιορδανίδης, Ντιόγκο, Δούμας, Στεφανίδης.
Έπαιξαν και οι Σίσκος, Κηλίκης, Σουμάχερ, Ζαρογιάννης, Λεκάκης, Γουνελάς, Λαμπρόπουλος, Καρυοφύλλης, Γρηγοριάδης και Παπαλεξίου.

Κοζάνη (Βασίλης Παπαδόπουλος): Μπεμπερίδης, Κλάζογλου, Μικρτσιάν, Σαββούδης, Στεργιόπουλος, Πάλλας, Κ. Λαζαρίδης, Παρασκευόπουλος, Δ. Λαζαρίδης, Τομαράς, Αγγελούδης.
Έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Χρέντσαρ, Πελέκας, Βασιλειάδης, Γκόβας, Μπάκανος, Δρόσος, Τσαλίδης, Μαντζιάρης και Τζιώρας.

Τέλος στα σενάρια που πήραν φωτιά τις τελευταίες μέρες, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε η ομάδα, έδωσε η διοίκηση της Κοζάνης. Στο Δ.Σ. που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι η διοίκηση της Κοζάνης, στήριξε απόλυτα και δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βασίλη Παπαδόπουλου.