Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΑΕ Ελίμειας – Μακεδονικός 2-2

Φιλική ισοπαλία

Συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας για τον Μακεδονικό, στα οποία συνεχίζει να παρουσιάζει θετικές εντυπώσεις. Η αναμέτρηση με την Ελίμεια δεν ανέδειξε νικητή κι έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2. 
Θα μπορούσαμε να πούμε, σαν γενική εντύπωση, πως οι παίκτες του Μακεδονικού είναι μάλλον κουρασμένοι από αυτές τις τρείς περίπου εβδομάδες της προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου.

Το πολύ θετικό από την αναμέτρηση με την Ελίμεια ήταν ότι οι νέοι παίκτες αρχίζουν να δένουν με τους παλιούς και κατά διαστήματα η νέα ομάδα που δημιουργείται έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πρέσαρε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Η Ελίμεια παρουσιάστηκε ανανεωμένη με αρκετά νέα πρόσωπα κι έδειξε κι αυτή με τη σειρά της ότι θα παρουσιάσει ένα καλοδουλεμένο, από τον κ. Αλιατίδη σύνολο στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο άστατος καιρός αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο δυνατός αέρας και το ψιλόβροχο δυσκόλευαν τους 22 ποδοσφαιριστές στις κινήσεις τους.

Παρ’ όλα αυτά όμως οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σημείωσαν τέσσερα γκολ και έχασαν ευκαιρίες με την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες να την έχει η ομάδα του Μακεδονικού.

Τα γκολ για τον Μακεδονικό σημείωσαν ο Κουτούλας με ψύχραιμο πλασέ , ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Κουμπούρα κι ο Σακαλής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαββούδη. Ο Μακεδονικός είχε και δοκάρι με τον Σταφυλίδη. Από την Ελίμεια τα γκολ σημείωσαν ο Νικολαΐδης με κοντινό πλασέ ,και ο Βάσος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή

ΑΕ Ελίμεια (Αλιατίδης): Τραπενζαλίδης, Δελόπουλος, Γιαπράκας, Κουτζιακουτζίδης, Χατζηρούμπης, Μανιάκας, Τσίγγανας, Τσιρέκας, Νικολαΐδης, Τζέλλος, Σιδεράς, Θεοδωρίδης, Αλιατίδης, Κοκκινίδης, Μανόλας, Καλύβας, Τζημόπουλος, Τσιρέκας, Βάσσος.

Μακεδονικός (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Πηγαδάς, Κουμπούρας, Πάτσιος, Αντωνόπουλος, Κατσίκς Λ., Τζούτζας, Σαββούδης, Σακαλής, Σταφυλίδης, Κουτούλας, Ζαχαριάδης, Κατσίκας Γ., Ζαχαρίας, Σταθόπουλος, Γκούμας.

 

Φωτογραφίες εδώ