Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Αγιασμός Μακεδονικού

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Μακεδονικού Κοζάνης.

Γέμισε από…ζωή χθες το στρατιωτικό γήπεδο όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και των δύο αγωνιστικών ομάδων, του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004. Τον αγιασμό τον τέλεσε ο πατήρ Χρήστος και ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, πολλές νίκες και πολλά γκολ.

 

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού ήταν παρούσα με τους περίπου 150 αθλητές όλων των τμημάτων της τους προπονητές αλλά και πλήθος κόσμου που γέμισε τις κερκίδες , παρακολούθησε τον αγιασμό και στη συνέχεια το φιλικό παιχνίδι του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004.Στον Αγιασμό παραβρέθηκε ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης Εύμορφος Κεντεποζίδης καθώς και ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης "τα Λιοντάρια" Βασίλης Μπατιάνης.

Άρχισαν οι εγγραφές
H επιτυχία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Μακεδονικού, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων παιδιών να εγγραφούν, αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι αισθάνονται πως τα παιδιά τους είναι στα χέρια έμπειρων γυμναστών - προπονητών, με βαθιά γνώση του αντικειμένου “…εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου”.
Οι νέες εγγραφές παιδιών θα γίνονται κάθε Τρίτη ,Πέμπτη απόγευμα 15.οο έως 19.οο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στον Άργιλο και στο Στρατιωτικό γήπεδο. Πληροφορίες στα τηλ 2461025254, και 6948806794

 

Περισσότερες  φωτο του Αγιασμού εδώ