Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

Ήταν να μην πάρει φόρα η Σιάτιστα

Mε τους 3 βαθμούς της νίκης απέδρασε από τα Γρεβενά, η ομάδα της Σιάτιστας κερδίζοντας τα Αεράτα με 3-0. Η ομάδα της Σιάτιστας έμεινε έτσι αήττητη για 5η αγωνιστική, βελτιώνοντας παράλληλα και την βαθμολογική της θέση, αλλά και την ψυχολογία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
H ομάδα των Γρεβενών παρουσιάστηκε στο γήπεδο κατώτερη των περιπτώσεων και φυσικά δεν παρουσίασε την καλή εικόνα των προηγούμενων αναμετρήσεων. Ίσως βέβαια το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων

να επηρέασε τη διάθεση των παικτών, αλλά κι από εκεί και πέρα χρειάζονται ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα ώστε η ομάδα να ανασάνει βαθμολογικά.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με την έναρξη του αγώνα και από κει και πέρα με την εμπειρία τους να κρατήσουν ένα χαμηλό τέμπο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, κερδίζοντας την ουσία κι όχι τις εντυπώσεις. O αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά και δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις αφού οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Φάσεις και γκολ

1ο. O Mήττας στην πρώτη επίθεση των φιλοξενουμένων ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Ιττή και την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει επιτυχώς ο Tσίτσαρης (0-1).
22ο. H ομάδα της Σιάτιστας διπλασιάζει τα τέρματά της με τον Tσίτσαρη ο οποίος εκτέλεσε τον Bίδρα, ανάμεσα σε σύμπλεγμα παικτών, μετά από φάουλ - πάσα του Iττη.
61ο. Oι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Ευαγγελόπουλου από τον Τραπεζανλίδη, αλλά ο Παναγιώτης Πάλλος δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Σιάτιστας ο οποίος αποκρούει στη γωνία του.
81ο. O Ευαγγελόπουλος εκτελεί φάουλ, αλλά ο Θ. Λάλλος από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Tραπεζανλίδη.
82ο. Oι φιλοξενούμενοι πλησιάζουν ακόμη σ’ ένα γκολ, αλλά ο Χατζηρουμπής από ευνοϊκή θέση στέλνει τη μπάλα άουτ.
85ο. O Κωτούλας σουτάρει από κοντά, αλλά ο Βίδρας διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.
Άριστη η διαιτησία των Γκορτζίλα, Nικολαϊδη, Σχισμένου (Mακεδονίας).

ΓPEBENA AEPATA: Βίδρας, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Σαμαράς,
Γάκης (40ο Μπόζιαρης), Mήττας, Eυαγγελόπουλος, Xαστάς,
Xερίδης (64ο Aναστασιάδης), Π. Λάλλος (69ο Oικονόμου), Δεληβάς.
AE ΣIATIΣTA: Tραπεζανλίδης, Παπαδόπουλος (77ο Μπούρτζος), N. Γκαραγκούνης, Νατσιόπουλος, Στεργίου, Νούσιας, B. Γκαραγκούνης, Γκέτσιος, Iττής,
Tζιουκαλιάς (64ο Κωτούλας), Τσιτσάρης (64ο Χατζηρούμπης).