Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Μακεδονικό Κοζάνης

Έκλεισε και τυπικά ο Κιβρακίδης στον ΠΑΟΚ - Έπεσαν οι υπογραφές

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Μακεδονικό Κοζάνης αποτελεί η μεταγραφή του νεαρού Γιώργου Κιβρακίδη στον ΠΑΟΚ!
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γεννημένο το 1995, που αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως στόπερ, διακρίνεται μάλιστα για το ύψος του (1,87μ.) και τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Ο Κιβρακίδης από μικρός συμμετείχε στις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, ήταν στέλεχος της μικτής και πέρσι βασικός με την Κοζάνη 2004 στη Β΄ κατηγορία Κοζάνης, με προπονητή τον Στέφανο Γκουρτσούλη, παλιό παίκτη του Μακεδονικού. Ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθούσε κάποιο καιρό ,τον επέλεξε ο προπονητής, Θόδωρος Σαββίδης οπου εδω και τρεις περίπου μήνες τον ειχε στο δυναμικο του ΠΑΟΚ στην κατηγορία Κ-17 και τελικά την Πέμπτη 30-12 έπεσαν οι υπογραφές και ο νεαρός ανήκει και τυπικά πλέον στον ΠΑΟΚ.


Για τον Μακεδονικό είναι μεγάλη η ικανοποίηση που ένα δικό του παιδί ανοίγει τα φτερά του και πετά ακόμη ποιο ψηλά. Στο χτίσιμο του παιδιού αυτού , του Γιωργάκη μας , αξίζουν συγχαρητήρια οι γονείς, Κώστας και Κατερίνα Κιβρακίδη, γιατί έπλασαν ένα αξιόλογο παιδί και στους προπονητές, και ιδιαιτερα στο Στέφανο Γκουρτσούλη (τον είχε τα τρία τελευταία χρόνια), που συνέβαλαν να καλλιεργηθεί το ταλέντο και ο χαρακτήρας του. Ο Μακεδονικός πραγματικά καμαρώνει και του εύχεται ότι καλύτερο στην καινούρια του ζωή

Δυνατός, με πλούσια φυσικά χαρίσματα"

Ο τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Σαββίδης, τοποθετήθηκε στο olaPAOK.gr για τον 15χρονο Γιώργο Κιβρακίδη που ανήκει πλέον στην δύναμη του "Δικεφάλου"
Το "σαφάρι" των προπονητών που συνεργάζονται με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, για εύρεση ταλαντούχων παικτών, συνεχίζεται. Οι "ασπρόμαυροι" έκαναν μια νέα επένδυση για το μέλλον αυτής του Γιώργου Κιβρακίδη από τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Ο Κιβρακίδης είναι γεννημένος το 1995, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός μέσος. Ο τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Σαββίδης, αφού επεσήμανε ότι θεωρεί πως του νεαρού παίκτη του ταιριάζει περισσότερο η θέση του στόπερ, πρόσθεσε:

"Πρόκειται για ένα δυνατό, μαχητικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ. Έχει πλούσια φυσικά χαρίσματα και λόγω της ηλικίας του (σ.σ. 15 ετών) έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε μαζί του όπως θέλουμε. Θεωρώ ότι σε τρία με τέσσερα χρόνια μπορεί να βελτιωθεί αισθητά. Φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί, αν και σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν ακόμη να βγούνε τελικά συμπεράσματα", είπε αρχικά ο Θόδωρος Σαββίδης και συνέχισε:

"Κατ' αρχήν σκοπεύουμε να δουλέψουμε μαζί του στο τακτικό κομμάτι. Δηλαδή, στις τοποθετήσεις του στην άμυνα, και στο πως να συνεργάζεται με την υπόλοιπη ομάδα".