Αρχική

anthotoposfc.gr

anthotoposfc.gr: Και πάλι νίκη για τον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου

Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 2 -1

2 -1 κέρδισε ο Ε.Α.Σ. τον "ψυχωμένο" Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στον Ανθότοπο.

Πιο Αναλυτικά:

Με το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στον σκόρ με σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Ε.Α.Σ. στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ψυχρολουσία και έκπληξη για τους γηπεδούχους με το απρόσμενο 0 -1 από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια εντάθηκε την πίεση απέναντι στον Μακεδονικό με συνέπεια να έρθει γρήγορα το 1 -1 με ένα υπέροχο σούτ του ΓΡΙΒΑ, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποκρούσει.

Νίκη εκτός έδρας μέσα στη Μεσιανή (anthotoposfc.gr)

Ακόμα μια νίκη για τον Ε.Α.Σ ακόμα πιο κοντά στο στόχο.

Με τους 3 βαθμούς της Νίκης επέστρεψε απο τη Μεσιανή ο Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου.

Το Απόγευμα της Κυριακής λοιπόν διεξήχθει ο αγώνας μεταξύ της Δόξας Μεσιανής και του Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου με τον δεύτερο να κερδίζει με σκόρ 1 - 3.

anthotoposfc.gr- Νικών Συνέχεια με επεισόδια

image

Νίκη εκτός έδρας μέσα στο Λιβαδερό

Η χαρά της Νίκης του Ε.Α.Σ. χαρακτηρίστηκε και αμαυρώθηκε από επεισόδια που προκλήθηκαν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα αναδεικνύοντας νικητή τον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου.

Ο Αγώνας ξεκίνησε ήρεμα και όλα έδειχναν ότι έτσι θα καταλήξει αλλά η ασφυκτική, αγωνιστικά, πίεση των παικτών του Ε.Α.Σ. προφανώς εκνεύρισε τους γηπεδούχους οι οποίοι πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν ένα "καλό" αποτέλεσμα, για αυτούς, δλδ ένα ισόπαλο σκόρ.

Το γκόλ όμως ήρθε σχεδόν στο 75' του αγώνα δικαιώνοντας τις προσπάθειες των παικτών των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν περιορίσει τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στο μισό γήπεδο, χάνοντας απανωτές ευκαιρίες για γκόλ. Ένα δυνατό σούτ του DANNI έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το τελικό 0 - 1.