Καθιέρωση μέσω δουλειάς και υπομονής PDF Εκτύπωση E-mail
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 23:36

0-soccer

Επί ενάμιση περίπου χρόνο το ερώτημα που ταλάνιζε τον εκάστοτε προπονητή στον ΠΑΟΚ ήταν αν βασικός τερματοφύλακας της ομάδας έπρεπε να είναι ο Χαλκιάς ή ο Κρέσιτς και επειδή κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει με βεβαιότητα, ο χρόνος συμμετοχής μοιραζόταν.

Φέτος, με νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Λάσλο Μπόλονι, ο Ντάριο Κρέσιτς έδειχνε να έχει κερδίσει εξαρχής το στοίχημα του πρώτου τερματοφύλακα, αγωνιζόμενος ως βασικός για ένα μεγάλο διάστημα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι μέχρι και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Η κατάσταση, όμως, άλλαξε και πάλι με την απόδοση του Κροάτη να κρίνεται μέτρια από τον Ρουμάνο τεχνικό και να αντικαθίσταται από τον Κώστα Χαλκιά, ο οποίος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας για τα επόμενα χρόνια.

Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ, παρολ’ αυτά, δεν άργησε να καταλάβει πως ούτε η απόδοση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα ήταν επαρκής και αποφάσισε να ανταμείψει την επιμονή, υπομονή, αλλά και σκληρή δουλειά του Παναγιώτη Γλύκου και να τον δοκιμάσει ως βασικό στο αδιάφορο παιχνίδι Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν.

Αυτό ήταν. Ο νεαρός πορτιέρο άδραξε την ευκαιρία και καθιερώθηκε, κάνοντας μέχρι στιγμής ένα θετικό ταμείο με τον «δικέφαλο», με τα όποια λάθη απειρίας φυσικά, τα οποία αν δουλέψει σκληρά μπορεί να βελτιώσει στο μέλλον.

«Σίγουρα ήταν πολλά τα χρόνια να περιμένεις μία ευκαιρία. Στο ποδόσφαιρο όποιος έχει υπομονή και συνεχίζει να δουλεύει θα έρθει η καλή στιγμή. Έτσι και σε εμένα ήρθε αυτή η ευκαιρία, δίνω το καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να δικαιώνω τον προπονητή μου, αλλά και να είμαι καλά και εγώ με τον εαυτό μου», τόνισε.

Πρόσφατα ο Γλύκος ανανέωσε, μάλιστα, το συμβόλαιό του για τρία ακόμη χρόνια, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν, πλέον, για τα καλά ότι τον υπολογίζουν.

Share/Save/Bookmark

Add comment

Σας προσκαλούμε και σας ενθαρρύνουμε να εκφράσετε τη γνώμη σας για τα δημοσιεύματα. Εκφραστείτε ελευθέρα σε σεμνά και δημοκρατικά πλαίσια. Τα σχόλια αναρτούνται αφού ελεγχθούν από το προσωπικό του topikasport.gr

Security code
Refresh

Aκούστε Veto 910 live!

Aκούστε Veto 910 live!

Πρωτοσέλιδα

Τελευταία Νέα

τοπικά σπορ

Πρόσφατα σχόλια

• Ποσο βγηκανε τελικα ??? More...
    13.05.12 14:05
  • TITAN GIA ANODO TO SAVVATO 8) More...
    06.04.12 09:31
  • sto makedonikos-velvento 3-2 gt den lete ti egine ... More...
    06.04.12 09:29
  • Στον τελικο των Playoff .. παιζουν επισης στις 2 ν... More...
    05.04.12 11:05
  • "....οι ομάδες απο τα χωριά να διαλύονται και να έ... More...
    04.04.12 00:31
Kozani Blogs