Αρχική

Ψυχαγωγία-Lifestyle

Επικό βίντεο: Παππούς κάνει «ντου» σε αγώνα στην Κοζάνη για να…κόψει δρόμο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο γηπέδου

pappous-gipedo-kozanisΕίναι το βίντεο του μήνα! Είναι το βίντεο που θα σας φτιάξει την ημέρα!

Ένας συμπαθής παππούς, προκειμένου να προλάβει το φούρνο της γειτονιάς του ανοιχτό, επέλεξε να… κόψει δρόμο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο γηπέδου, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το ματς των Μικτών της ΕΠΣ Κοζάνης και της ΕΠΣ Ημαθίας!

Το ματς διεκόπη, με παίκτες και θεατές να γελάνε με το περιστατικό και έναν φίλαθλο να φωνάζει στον επόπτη να… βγάλει τον παππού οφσάιντ!

2ο Drift Show και Tuning Show στην Κοζάνη

tuning show kozaniΕπιμέλεια: Α.Ζ. για το kozaniLife.gr:

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται το 2ο Drift Show και Tuning Show στην Κοζάνη.

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 2ο Drift Κοζάνης στις 16 & 17 Μαΐου 2015, εγκεκριμένο στο πρόγραμμα αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας. Ο χώρος διεξαγωγής είναι και φέτος στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην περιοχή Κασλά που ανήκει στο Δήμο Κοζάνης.

Αποτελέσματα 10ου Παρεγνάτιου Ποδηλατικού Γύρου 2014

10os paregnatios iΜε πολύ ζέστη και καλή διάθεση ξεκίνησε την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 στις 10:30 ο 10ος Παρεγνάτιος Λαϊκός ποδηλατικός αγώνας.

Οι 77 ποδηλάτες, έτρεξαν κόντρα στον δυνατό ήλιο και τη ζέστη και ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή.

Aποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2014 στα Πετρανά

Panorama petranaΤα φαβορί επιβεβαιώθηκαν στον τελευταίο αγώνα πριν τις διακοπές, καθώς ο Κουζής επικράτησε και στα 2 σκέλη της ΜΧ1, με τον Τουρατζίδη να κάνει το ίδιο στην ΜΧ2.

Στον τελευταίο αγώνα πριν την καλοκαιρινή διακοπή, ο Παναγιώτης Κουζής επικρατεί και στα δύο σκέλη της κατηγορίας MX1, με τον Γιάννη Τουρατζίδη να πετυχαίνει το ίδιο επίτευγμα στην έτερη κατηγορία MX2. Και οι δυο τους, όμως, έπρεπε να παλέψουν σκληρά για να φτάσουν στη νίκη.