Αρχική

τιτανεσ

Διόσκουροι-Τιτάνες

image

Ηττήθηκαν μέσα στον Παλαμά από του Τιτάνες οι Διόσκουροι έχοντας 3ο κακό αποτέλεσμα στη σειρά στα απανωτά ντέρμπυ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙΤΑΝΩΝ)

image

Ερώτηση dioskouroibc.gr: Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας, ο αγώνας ήταν εκπληκτικός και άρεσε πολύ στον κόσμο. Τι πιστεύετε ότι έκρινε την έκβαση του αγώνα?

Διόσκουροι - Τιτάνες

image

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ και ΤΙΤΑΝΕΣ, προσέφεραν χθες το απόγευμα ένα πολύ δυνατό ντέρμπυ με έντονες συγκινήσεις. Μέχρι τα εκατοστά του τελευταίου δευτερολέπτου, δεν ήξερε κανείς ποιος θα έπαιρνε το ροζ φύλλο αγώνα.

Το νικητήριο καλάθι των Διόσκουρων. (βίντεο)

image

Μετά τις 2 βολές του Βλάχου οι Τιτάνες απάντησαν με γρήγορο καλάθι και αμέσως μετά στην επαναφορά ο Μπαταούλας βγάζει ασίστ στον Καραγιαννίδη που βάζει ένα δύσκολο καλάθι.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ: ανανέωσε και ο Τσιάπουλας

image

Έμεινε και ο Τσιάπουλας μετά τον Παπακώστα στους Τιτάνες και η ομάδα του Παλαμά συνεχίζει για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Γ΄ εθνική.

read more

Συνεχίζει στους Τιτάνες ο Παπακώστας.

image

Ο Φάνης Παπακώστας δέχτηκε την πρόταση των Τιτάνων Παλαμά και ανανέωσαν για την επόμενη αγωνιστική σεζόν τη συνεργασία τους.

read more

Ανανέωσε ο Λευτέρης Χαντζιάρας στους Τιτάνες

image

Συνέχεια στην απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους αποφάσισαν να δώσουν, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, Τιτάνες Παλαμά και Λευτέρης Χαντζιάρας.

Αδυναμία της Αριδαίας να αγωνιστεί.

image

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Τιτάνες Παλαμά-Αριδαία ύστερα από τη δήλωση αδυναμίας της Αριδαίας να αγωνιστεί, ο αγώνας ήταν εντελώς αδιάφορος και δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σε καμιά περίπτωση.

read more

Συνέντευξη από τον Προπονητή των Τιτάνων Παλαμά

image

Ερώτηση dioskouroibc.gr: κόουτς συγχαρητήρια για την απόδοσή σας, γυρίσατε μια διαφορά 10 πόντων 2 φορές σήμερα και τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο. Τι πιστεύετε ότι έφταιξε για την ήττα?