Αρχική

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας

det_det_futsal_generalΤο ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, προκηρύσσει την διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας. Πρωτοποριακό για την περιοχή μας, με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τους μηδαμινούς κλειστούς χώρους.
Το τουρνουά θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην Κοζάνη. Οι συμμετοχές δηλώνονται σε ομάδες ( ελάχιστος αριθμός 10 άτομα ).

6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ζ΄ ΟΜΙΛΟΥ – ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

6Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ-1Μετά τη νίκη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας επί του ΤΕΙ Θεσσαλίας, έγινε γνωστός ο αντίπαλος του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Στον τελικό του ζ΄ ομίλου, θα βρεθούν αντιμέτωποι το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για την 6η Πανελλήνια Φοιτητική Πανεπιστημιάδα ( ΑΘΗΝΑ FINAL 8, 27 – 30 ΜΑΪΟΥ 2014).

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην Κοζάνη, αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 21/5/2014 ώρα 14.00.

 

 

 

«ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ζ΄ ΟΜΙΛΟΥ – 6ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑΣ»

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 73 – 69

 

Με νίκη ξεκίνησε το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τις υποχρεώσεις του για την πρόκριση του στην 6η πανελλήνια φοιτητική πανεπιστημιάδα.

Στο παιχνίδι που έγινε την Πέμπτη 15/5/2014 στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην ΚΟΖΑΝΗ, το ΤΕΙ μας νίκησε το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 73 – 69 και προκρίθηκε στον τελικό της προκριματικής φάσης του Ζ΄ ομίλου, με αντίπαλο αυτή τη φορά το νικητή της συνάντησης

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ Ζ΄ ΟΜΙΛΟΥ 6ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑΣ

tei-kozanisΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Κλειστό γυμναστήριο ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ Ζ΄ ΟΜΙΛΟΥ

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Ο νικητής προκρίνεται στην τελική φάση (final eight) της 6ης Πανελλήνιας φοιτητικής πανεπιστημιάδας, που θα γίνει στην Αθήνα 28-29-30 Μαΐου 2014.