Αρχική

ΣΜΑΚ

Αναβάλλεται το 5ο DRIFT Κοζάνης

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι το 5ο Drift Κοζάνης αναβάλλεται λόγω πρόγνωσης για ακραία καιρικά φαινόμενα στις ημέρες τέλεσης και της έλλειψης ικανοποιητικού αριθμού συμμετοχών ως συνέπεια αυτού.Για περισσότερες πληροφορίες:

Ο ΣΜΑΚ στην τελετή απονομής των Κυπέλλων της ΟΜΑΕ

Στην τελετή απονομής των Κυπέλλων της ΟΜΑΕ για τη χρονιά του 2015 που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, βραβεύτηκαν με πολλές διακρίσεις οι Καραβασίλης – Καρλιώτης για τις επιδόσεις τους

ΟΜΑΕ: Εκδήλωση Έκδοσης ΔΤΤ Στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 3/4 στις εγκαταστάσεις εταιρείας οδικής βοήθειας EXPRESS SERVICE, 14ο χλμ.

Ευχαριστήριο του ΣΜΑΚ

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή της 1ης Ανάβασης Καστανιάς και του 2ου Drift Κοζάνης.

1η Ανάβαση Καστανιάς: Ολοκληρώθηκε το δεύτερο και τελευταίο σκέλος των δοκιμών!

Ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις το δεύτερο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών στην 1η Ανάβαση Καστανιάς, με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν ολοκληρωθεί το σκέλος. Η καταιγίδα που ξέσπασε ανάγκασε τους οργανωτές να αναβάλλουν το τρίτο προγραμματισμένο σκέλος.

Ξεκίνησε η δράση στην 1η Ανάβαση Καστανιάς!

Ολοκληρώθηκε το Α’ σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών στην 1η Ανάβαση Καστανιάς. Οι καθυστερήσεις στιγμάτισαν το πρώτο σκέλος, καθώς δύο αγωνιζόμενοι είχαν άτυχη στιγμή.

ΣΜΑΚ: ‎1η Πανελλήνια Ανάβαση Καστανιάς - Τα Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ θεατές!!!

Το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης μετά από αίτηση της οργανωτικής επιτροπής διαθέτει δυο λεωφορεία την Κυριακή που θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ θεατές!!!