Αρχική

Ποδοσφαιρικός Φιλανθρωπικός Αγώνας Αγάπης

9ος Αγώνας Αγάπης: Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς (φωτο - βίντεο)

Ο κόσμος της Κοζάνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα  του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ( ΠΕΚ ) με τη

Αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου ο 9ος Αγώνας Αγάπης στην Κοζάνη - Παλαίμαχοι Κοζάνης vs Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Για ακόμα μια χρόνια ο Αγώνας Αγάπης από του Παλαιμάχους της Κοζάνης είναι γεγονός.Αύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Αγώνας Αγάπης στην Κοζάνη.

9ος Αγώνας Αγάπης στην Κοζάνη - Παλαίμαχοι Κοζάνης vs Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Για ακόμα μια χρόνια ο Αγώνας Αγάπης από του Παλαιμάχους της Κοζάνης είναι γεγονός.Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Αγώνας Αγάπης στην Κοζάνη.

Δόθηκαν τα χρήματα από τον 8ο Αγώνα Αγάπης στο Σύλλογο Γονέων - Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης

Το απόγευμα της Δευτέρας, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ», βρέθηκα στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.

Ο 8ος αγώνας αγάπης στο στάδιο της Κοζάνης (φωτο -2 Bίντεο)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο 8ος αγώνας αγάπης πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης ανάμεσα στους παλαίμαχους της Κοζάνης και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Αγώνας Παλαιμάχων για Φιλανθρωπικό σκοπό στα Σέρβια την Δευτέρα 12/05

Τον Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της μικτής ομάδας επίλεκτων παλαιμάχων Ν. Κοζάνης και της ομάδας παλαιμάχων των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαΐου (6μ.μ) το Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.