Αρχική

ΠΑΙΔΩΝ

Παιδικά – Εφηβικά: Κάτι γίνεται λάθος από την ΕΟΚ (Part 2)

Όπως άλλωστε είχαμε τονίσει και στο πρώτο μέρος, τα προβλήματα στον κόσμο των Παιδικών και Εφηβικών πρωταθλημάτων της Αθήνας είναι πάρα πολλά, κάτι που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα μερικές από τις καλύτερες ομάδες της χώρας να μην έρχονταο αντιμέτωπες με συνθήκες αντάξιες του αγωνιστικού τους κάλλους, την ίδια στιγμή που το μπάσκετ αλλά και η επόμενη ημέρα του κάνει γοργά βήματα προς τα πίσω.

Κλήρωση τελικής φάσης παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2013-14

image

Έγινε χθες δευτέρα 23/12 και η κλήρωση της τελικής φάσης παίδων όπου την 1η αγωνιστική έχουμε το τοπικό ντέρμπυ Διόσκουροι - Λασσάνης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ ΚΕΡ. ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ-Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

image

Δεύτερη νίκη για τον Πρωτέα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας παίδων

image

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας παίδων μετά από 22 χρόνια.

40ο Πανελλήνιο Παίδων: Τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας

image

Συνεχίζεται στα Γρεβενά η τελική φάση του 40ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διοργανώνεται από την ΕΟΚ, την ΕΚΑΣΔΥΜ, τον Πρωτέα και τον Δήμο Γρεβενών. Τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας είναι:

Στην τελική ευθεία οι Διόσκουροι για την Προκριματική φάση Παίδων

image

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του έχει μπει το Παιδικό τμήμα των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, ενόψει της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Κλήρωση προκριματικής φάσης παίδων 16/04/13

image

Έγινε η κλήρωση για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων στο οποίο έχουν προκριθεί οι παίδες των Διόσκουρων στην θες/νίκη. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης Θες/νίκης.