Αρχική

Νίκος Καμάρας

Εlite League: Οι τοπ 10 σκόρερ μετά την 10η αγωνιστική

O Νίκος Καμάρας εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή των πρώτων σκόρερ, όπου και βρίσκεται μετά το πέρας της ένατης στροφής της Λίγκας, ωστόσο είδε την διαφορά του να μειώνεται ελαφρώς από τον δεύτερο Αλέξη Κυρίτση. Από εκεί κι έπειτα ο Rolando Segu του Ψυχικού βρίσκεται στην τριάδα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο AJ John, που αποτελεί παρελθόν από το Αγρίνιο κι ο Tyre Gathright. Από εκεί κι έπειτα στην δεκάδα επέστρεψαν οι Μιχάλης Πολυτάρχου και Δημήτρης Γερομιχαλός, ενώ ο Σταύρος Τουτζιαράκης ανεβαίνει ακόμη και περισσότερο στην εν λόγω λίστα.

Αναλυτικά:

Εlite League (έβδομη αγωνιστική): Οι τοπ δέκα σκόρερ

Όπως σε κάθε αγωνιστική της Elite League έτσι και μετά το πέρας της έβδομης στροφής του πρωταθλήματος, υπάρχουν ανακατατάξεις στην δεκάδα των σκόρερ. Συγκεκριμένα μπορεί ο Αλέξης Κυρίτσης να παραμένει στην κορυφή των σκόρερ με απόσταση 14 πόντων από τον δεύτερο, αλλά ο Rolando Segu μετά την νέα του εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μεγαρίδα “πάτησε” στην τριάδα. Τέλος ο Σταύρος Τουτζιαράκης, που κυριάρχησε με 25 πόντους στην ήττα της Ελευθερούπολης από τον Κόροιβο είναι το νέο μέλος της δεκάδας των σκόρερ.

Αναλυτικά η δεκάδα:

Elite League: Οι τοπ 10 σκόρερ μετά την πέμπτη αγωνιστική

H πέμπτη αγωνιστική της Elite League ολοκληρώθηκε με την εύκολη επικράτηση του Ηρακλή απέναντι στην Ελευθερούπολη, ενώ για ακόμη μία εβδομάδα είχαμε ανακατατάξεις στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ, κάτι που θεωρείται αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι πλέον ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος με τους 26 πόντους που σημείωσε απέναντι στον Αμύντα έφτασε τους 112 συνολικά (ήτοι 22,4 πόντοι ανά βραδιά). Λίγο πιο κάτω βρίσκονται οι Νίκος Καμάρας και Tyre Gathright με τους δύο παίκτες να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της λίστας με 108 πόντους (ήτοι 21,6 ανά βραδιά).