Αρχική

Νέα και ανακοινώσεις

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Kατόπιν εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης την 31 Οκτωβρίου 2022, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διαμορφώνεται ως εξής:Πρόεδρος: ΛΙΤΣΙΟΣ ΔημήτριοςΑντιπρόεδρος: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑναστάσιοςΓενικός Γραμματέας: ΡΟΔΙΤΗ ΜαριάνναΤαμίας: ΒΟΥΚΑ ΒασιλικήΥπεύθυνος Υλικού: ΖΥΜΠΑΣ ΓεώργιοςΜέλη: ΖΙΑΜΠΑΣ Κωνσταντίνος, ΛΙΤΣΙΟΥ Μαρίνα

Πρόσκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια Εκλογών τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) στην Κοζάνη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι:- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.- Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικής Επιτροπής.- Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Η διάρκεια των εκλογών θα είναι από τις 19:00 εώς 21:00.

Κατά τη διάρκεια των Eκλογών θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών. Δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Νέου Αθλητικού Νόμου.

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο καφέ «4 Coffee» στην Κοζάνη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι:- Απολογισμός Δ.Σ.- Συζήτηση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μελών για υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές για νέο ΔΣ και επιτροπές του Σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών.

Την πίτα του έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 19/1, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

Την πίτα του έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 19/1, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης. Ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τις πολλές δράσεις που σχεδιάζουν και για το 2020, ανάμεσα σ’ αυτές και τη διοργάνωση μιας έκθεσης αυτοκινήτων μέσα στην πόλη της Κοζάνης.

Η εκδήλωση έγινε στο φιλόξενο 4coffee cafe και μαζεύτηκε μια μεγάλη παρέα από μέλη και αθλητές του Συλλόγου. Το φλουρί στη βασιλόπιτα είχε δώρο ένα συστηματικό πλύσιμο αυτοκινήτου προσφορά του iΒο car wash στο Δρέπανο Κοζάνης.

Γενική συνέλευση τη Δευτέρα 07/10/2019

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει την έκτακτη ετήσια Γενική Συνέλευση για τη σύσταση οργανωτικής επιτροπής για τους αγώνες του 2020 τη Δευτέρα 07/10/2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο 'Ιαβέρης' στην Κοζάνη

Ο 'Ιαβέρης' στην Κοζάνη, σε μια διάλεξη για την οδηγική παιδεία όπως συνεχίζει να κάνει εδώ και χρόνια. Ο καλύτερος εκπρόσωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μιλά για τα αυτονόητα..Δώσαμε το παρόν και ευχαριστούμε τον 'Ιαβέρη' για την επίσκεψη όπως και το διοργανωτή της εκδήλωσης ΙΙΕΚ ΔΕΗ.

Συμμετοχή σε αιμοδοσία

Ο ΣΜΑΚ παρευρέθηκε στην αιμοδοσία της Σταγόνας Ελπίδας στα Πετρανά!Ας θυμόμαστε ότι όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε μια ζωή!

Αναβολή του 5ου DRIFT Κοζάνης

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι το 5ο Drift Κοζάνης αναβάλλεται λόγω πρόγνωσης για ακραία καιρικά φαινόμενα στις ημέρες τέλεσης και της έλλειψης ικανοποιητικού αριθμού συμμετοχών ως συνέπεια αυτού.

Ανακοίνωση για διεξαγωγή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στα γραφεία του ΣΜΑΚ και ώρα έναρξης στις 12:00.Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι:- Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2017.- Έκθεση πεπραγμένων του 2017.- Προϋπολογισμός για το 2018.

Ανακοίνωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στο καφέ ΑΛΣΟΣ στο πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης.

Καλεσμένοι είναι τα μέλη, τα στελέχη, οι αθλητές του ΣΜΑΚ και όλοι οι φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ θα γίνει και ενημέρωση για τις δράσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς.