Αρχική

Μεγαρίδα

Bασίλης Ζαρκαδούλας: Ξέσπασε απέναντι στην ΦΕΑ!

Η Μεγαρίδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στην ΦΕΑ, με συνέπεια το σύνολο του Γιώργου Μάνταλου να πανηγυρίσει το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα μέσα στο 2023. Ο οργανισμός της Δυτικής Αττικής για ακόμη μία φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο ανέδειξε πολλούς πρωταγωνιστές μέσα σε ένα παιχνίδι, με τον Βασίλη Ζαρκαδούλα όμως να είναι αυτός που έκανε την διαφορά και έδωσε εν πολλοίς αυτό το πολύτιμο ροζ φύλλο για την ομάδα του, που παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δούκας: Κλείνει Σωτηράκη!

Ο Δούκας φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Κόκκαλη, ο οποίος αποτελεί ένας από τους πιο σεσημασμένους σκόρερ στο επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μόνη κίνηση που θα κάνει το σύνολο του Κώστα Σορώτου στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με στόχο να αποφύγει τις περιπέτειες στον δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Κώστα Σωτηράκη (1997, 2μ), ο οποίος πριν από ένα 24ωρο αποχώρησε από την Μεγαρίδα.

«Αναπνέει» ο Σαρωνικός, στην τριάδα και πάλι ο Φοίνικας

Ο Σαρωνικός πήρε ακόμη μία νίκη στη «μάχη» της παραμονής καθώς επικράτησε της Μεγαρίδα με 81-79 για την 23η αγωνιστική, ενώ ο Φοίνικας σε εξ αναβολή της 22ης «στροφής» νίκησε τον Αετό Καλλιθέας με 83-57. Ο Σαρωνικός έστω και στο νήμα κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μεγαρίδα με 81-79. Πλέον ο Σαρωνικός […]

The post «Αναπνέει» ο Σαρωνικός, στην τριάδα και πάλι ο Φοίνικας appeared first on Superbasket.gr | Το μπάσκετ εδώ αρχίζει.