Αρχική

Μάριος Δεσποτάκης

Κτιστάκης για Νεανίδων – Δεσποτάκης για Νέων Γυναικών

Οι εθνικές ομάδες των Νεανίδων και Νέων Γυναικών βρήκαν από σήμερα (26/1) τους ανθρώπους που θα τους οδηγήσουν στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Β Κατηγορίας του επερχόμενου καλοκαιριού, με τον Γιάννη Κτιστάκη και Μάριο Δεσποτάκη, αντίστοιχα, να είναι οι εκλεκτοί της ΕΟΚ. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Οι Εθνικές Ομάδες Νεανίδων και Νέων Γυναικών έχουν προγραμματισμένες υποχρεώσεις το καλοκαίρι με τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και στο τιμόνι των δύο ομάδων θα βρίσκονται ο Γιάννης Κτιστάκης και ο Μάριος Δεσποτάκης.

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ελευθερίας Μοσχάτου ο Μάριος Δεσποτάκης (pic)

Ο Μάριος Δεσποτάκης  ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Ο Μάριος Δεσποτάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών της Ελευθερίας Μοσχάτου μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο έμπειρος coach ανέφερε ότι για προσωπικούς λόγος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ελευθερίας Μοσχάτου ενώ ευχαρίστησε την GM της ομάδας Αφροδίτη Κοσμά, τον άμεσο συνεργάτη του, τον Στρατή Νιανό και τις παίκτριες με τις οποίες συνεργάστηκε.

Ο πολύπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα στις αρχές Φεβρουαρίου  του 2022και οδήγησε την Ελευθερία Μοσχάτου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στην 6η θέση του πρωταθλήματος 2021-22.